25 Yaşındaki Öğretmen İntihar Etti

TAKİP ET

Özel eğitim öğretmeni 25 yaşındaki Seniye Ayça Kara, evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Üsküdar'da özel bir okulda otizmli çocuklara eğitim veren Seniye Ayça Kara'nın sokakta cesedinin bulunması üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, gerekli incelemelerin ardından cenazeyi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

Kara'nın Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın 4. katında bir kız arkadaşıyla beraber yaşadığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, genç kadının yaşadığı evin balkonunda inceleme yaptı. Ev arkadaşı ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İlk inceleme sonrası genç öğretmenin balkondan atlayarak intihar ettiği kaydedildi.

Haberi alınca olay yerine gelen Seniye Ayça Kara'nın arkadaşı Leyla Sucu, gazetecilere yaptığı açıklamada "Benim kız arkadaşımla beraber oturuyordu. Bir ay oldu. İki arkadaş kalıyordu. Kendisi özel bir okulda otizmli öğrencilere eğitim veriyordu. Engelli çocuklarımıza eğitim verdiğini söylemişti. Psikolojisi çok bozuktu zaten, ilaç kullanıyordu" ifadelerini kullandı.

Seniye Ayça Kara'nın ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

25 yaşındaki öğretmen genç kadın seniye ayça kara intihar etti istanbul üsküdar özel eğitim otizmli çocuklar