3. Altın Yemiş Ödülleri: En Kötü Milletvekilini Seçiyoruz

TAKİP ET

Geçen ayın en kötü milletvekilinin seçileceği Altın Yemiş Ödüllerinin 3.sü düzenleniyor.

Türk milletinin oylarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altına gönderilen milletvekillerinin yaptıkları, maaşları ve hatta ceylan derisi koltukları her zaman tartışma konusu oldu.

Son dönemde vekillik görevini yerine getirmeyen; aksine, zararlı faaliyetlerle uğraşan birçok milletvekili görüyoruz.

Hal böyleyken TamgaTürk, her ayın 3. Cumartesi günü düzenlenecek "Altın Yemiş Ödülleri"ni başlattı.

1. Altın Yemiş Ödülleri: En Kötü Milletvekilini Seçiyoruz


2. Altın Yemiş Ödülleri: En Kötü Milletvekilini Seçiyoruz


İlk Altın Yemiş Ödülü'nün sahibi mecliste hiçbir şey yapmayan AKP'li Rumeysa Kadak oldu.

En Kötü Milletvekili: 1. Altın Yemiş Ödülleri'nin Kazananı Belli Oldu


İkinci Altın Yemiş Ödülü'nü de Türk milleti AKP iktidarında her geçen gün fakirleşirken daha önce "Ayda 2 kilo et yiyorsak, yarım kilo yeriz" şeklinde 'öneri' sunan ve son olarak katıldığı televizyon programında milletvekilliği maaşından dert yanan AKP’li Zülfü Demirbağ kazandı. 

2. Altın Yemiş Ödülleri: En Kötü Milletvekilini Seçiyoruz



Geçen ay boyunca yapmaması gereken işleri yapan vekiller arasından belirlenen 4 aday bu ay da TamgaTürk okurlarının oylarına sunulacak. Yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan aday, 3. Altın Yemiş Ödülü'nün sahibi olacak.

Böylelikle o ayın en kötü milletvekili, onları vekil olarak TBMM çatısı altına gönderenler tarafından seçilecek. 

Bu Ayın Adayları


1. Mehmet Ali Çelebi: CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan ve daha sonra Memleket Partisi'nden de istifa edip bağımsız milletvekili olarak devam eden Mehmet Ali Çelebi, kendisine oy verenler ekseriyetle muhalif olduğu halde Cumhur İttifakı'na göz kırpmaya başladı.

Mehmet Ali Çelebi Cumhur İttifakı'ndan Yana Olduğunu Açıkladı: 'AKP'ye Geçecek'


Mehmet Ali Çelebi MHP ve İYİ Parti İle Yakınlaştıktan Sonra AKP İle Anlaştı İddiası


Çelebi: PKK-FETÖ Hesaplarının Kudurması Hayra Alamet


AKP'ye Geçeceği İddia Edilen Mehmet Ali Çelebi Binlerce Tweetini Sildi


İYİ Parti'den istifa edip AKP'ye geçen İsmail Ok ile de görüşen Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağı iddia edildi. Çelebi bu iddiayı açıkça yalanlamazken bu iddiayı dillendirenleri hedef almaya başladı. Ayrıca Çelebi'nin geçmişte attığı binlerce tivitini sildiği de görüldü.

Teğmen Çelebi 'Evliya Çelebi' Gibi Parti Parti Dolaşmış: 'AKP İle Anlaştı'


AKP'liler Çelebi'ye Sevinmedi: Çelebi'den Yeni Cumhur İttifakı Övgüsü


Mehmet Ali Çelebi, Tivitlerini Neden Sildiğini Açıkladı


Mehmet Ali Çelebi: 11 Parti İle Görüştüm, Bağımsız Devam Edeceğim


Çelebi daha sonra MHP ve İYİ Parti'nin aralarında olduğu 11 parti ile görüştüğünü ancak bağımsız devam edeceğini açıkladı. Çelebi'nin bu açıklamaları büyük tepki çekti.

2. Zeynep Gül Yılmaz: Bir yıl önce Mersin’de Emniyet Müdürlüğü’nün şüpheli araç ihbarı üzerine arabası durdurulan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, kendisini durduran trafik polislerine “Şerefsiz” diye hakaret etmişti.

AKP'li Vekil 'Şerefsiz' Diye Hakaret Etmişti, Polisler 1 Yıldır Görevlerine Dönemedi


Sözcü'den Yusuf Demir’in haberine göre, açığa alınan polis memurları verilen sözlere rağmen 1 yıldır mesleklerine geri dönemedi. Polislerin aileleri, maddi ve manevi anlamda zor durumda olduklarını söyledi.

3. Turan Aydoğan: CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Halk TV'de katıldığı programda tarikatlarla ilgili konuşurken, CHP'nin 6 okundan birisi olan laikliği; 1932 yılında çıkarılan kese kağıdından matbuat yapılmamasıyla ilgili kanunla bir tuttu. Tarikatlara hoş görünmek isteyen Aydoğan, şu ifadeleri kullandı:

CHP'li Vekil, Kese Kağıdından Matbuatla Laikliği Bir Tuttu


"Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre yasaklanmış tekke ve zaviyelerle ilgili kapatma kanunu var. Orada hiçbir beis yok. Ama bu ülkede mesela kese kâğıdından matbuat yapılmaması hakkında da 1932 tarihli bir kanun vardır. Eğer kanunlar kadükleşmişse, sosyolojik yapı başka yerlere gelmişse oraları da çok kaşımamak lazım. Yani insanlara şunu söyleyebilmek lazım. Siz inançlarınızdan kaynaklı birbirinizi motive edebilecek olduğunuz alanlarda bir araya gelebilirsiniz; inançlarınızı herhangi bir Avrupa ülkesindeki gibi özgürece yaşayabileceğiniz ve birbirinizle iletişim halinde olacağınız alanları kullanabilirsiniz ama siz rejime kastedemezsiniz."

4. Yavuz Ağıralioğlu: Ümmetçiliği ile meşhur olan ve bu uğurda "PKK, Müslüman olacak ve konuşacağız" diyebilen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu bu kez Müslüman olmayan Türkleri insandan saymadı. Geçen ay TamgaTürk'ün düzenlediği Altın Yemiş Ödülleri'nde yine en kötü milletvekili adaylarından biri olan Ağıralioğlu, ölen İsmailağa elebaşı için taziye dileyip elebaşını övmüştü.

Ağıralioğlu Altın Yemiş Ödülleri'nin müdavimi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

İYİ Parti Ümmetçisinin Videosu Gündem Oldu: Gayrımüslim Türkler İnsan Değildir


Habererk'in sahibi Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk ile konuşan Ağıralioğlu, PKK ve Kürtler arasındaki ilişkiden bahsederken "Birbirine kardeş olan bir milleti Marx'ın çocukları birbirine düşman edemez." diyen Ağıralioğlu, İsmail Türk'ün kendisine "İslam kardeşliği vurgusundan biraz önce bir şey daha söylediniz, Müslüman olmayan Kürt'e..." sözleri üzerine şunları söyledi:

"Biz Türk'ün Müslüman olmayanına Türk demiyoruz, kemaliyle Türk demiyoruz. Müslüman olmayan Kürt'e niçin Kürt diyelim? Niçin insan diyelim?"

altın yemiş ödülleri en kötü milletvekili zeynep gül yılmaz mehmet ali çelebi yavuz ağıralioğlu turan aydoğan laiklik tarikat polis altın yemiş tamgatürk stevie ödülü kazandı