3 Büyüklerin Toplam Borcu 11 Milyar Lirayı Aştı

TAKİP ET

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın toplam borcu 11 milyar lirayı aştı.

Süper Lig'in 3 büyükleri olarak adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın toplam borcu 11 milyar lirayı aştı. Ezeli rakipler arasında en büyük borç ise 5,2 milyar lira ile sarı lacivertlilere ait.

Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan son açıklamaya göre, ağustos ayı itibarıyla kulübün şirket borcu 3 milyar 8 milyon lira. Sarı lacivertli kulübün dernek borcuna dair en net paylaşım ise bu sene şubat ayındaki divan kurulunda paylaşıldı. Bu bildirime göre kulübün dernek borcu, 2019 yılının eylül ayı itibarıyla 2 milyar 190 milyon lira.

Beşiktaş'ın şirket borcu, KAP'a yapılan açıklamaya göre ağustos ayı itibarıyla 2,73 milyar lira. Kulübün dernek borcuna dair son paylaşım ise şubat ayında yapıldı ve siyah-beyazlıların dernek borcunun 604 milyon lira olduğu duyuruldu.

Galatasaray'da şirket borcu, KAP yapılan son bildirime göre ağustos ayı itibarıyla 2,34 milyar lira. Kulüpte şubat ayında yapılan divan kurulunda, sarı-kırmızıların dernek borcunun 2019 yılı sonu itibarıyla 965 milyon olduğu açıklanmıştı.

galatasaray fenerbahçe beşiktaş