3'lü İlişki Kanlı Bitti: Cinsel Organını Kesti

TAKİP ET

Antalya'da arkadaşının cinsel organını kesip öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı.

Manavgat ilçesi Side Mahallesi, Kiremithane Sokak'ta meydana gelen olayda Elvan Küçükaltun (48), evine gelen Kadir Demir'i (39) bıçaklamış ve cinsel organını kesmişti.

Medyaya "kıskançlık" sonucu işlenen bir cinayet olarak yansıyan olaya ilişkin ifade veren Elvan Küçükaltun'un Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser'in (40) 3 kişi ilişki yaşayarak yatak odasına geçtiklerini belirterek "Cinsel ilişki esnasında Kadir bana agresif ve sert davrandı. Bu nedenle Elvan'la önce tartıştılar, ardından yumruklaştılar" dediği ortaya çıktı.

Cuma gecesi meydana gelen olayda Elvan Küçükaltun, sevgilisi Nadia Angela Grosser'le birlikte alkol aldıktan sonra Kadir Demir'i 15.30'da arayarak eve çağırdı. 19.00 sıralarında Kadir Demir geldi ve alkol alan üçlü cinsel ilişkiye girmeye başladı. Küçükaltun ve Kadir Demir arasındaki tartışma sonrasında Nadia Angela Grosser köpeklerini de alıp evden çıktı. Küçükaltun ise Kadir Demir'i bıçaklayarak öldürdü ve cinsel organını kesti.



Evin yakınındaki parka Kadir Demir'i gömmek için mezar kazan Elvan Küçükaltun, kendisini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinden kaçarak gittiği Side sahilinde yakalandı.

"Öfkeyle Cinsel Organını da Kesmişim"

İfadesinde Kadir Demir'i öldürdüğünü anlatan Elvan Küçükaltun, "Odada bıçak vardı. Bıçağı almak istedi, ben ondan önce davrandım. Bıçağı aldım ve bıçakladım. Öfkeyle cinsel organını da kesmişim. Çok pişmanım, keşke böyle bir olay yaşanmasaydı" dedi.

Elvan Küçükaltun, Manavgat Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tutuklandı.

cinsel organını kesti üçlü ilişki antalya manavgat