3 Yaşındaki Çocuğu 'Cinsel Birliktelik Yaşamalarına Engel Olduğu' Gerekçesiyle Öldüren Çiftin Cezası Belli Oldu

TAKİP ET

Geçen yıl 3 yaşındaki kızını 'erkek arkadaşıyla birlikte olmasına engel olduğu' gerekçesiyle döverek öldüren anneye 15 yıl, sevgilisine ise 14 yıl hapis cezası verildi.

Geçen yıl İngiltere'ni West Midlands bölgesinde meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Nicola Priest isimli anne 22 yaşındaki erkek arkadaşı Callum Redfern ile cinsel ilişkiye girmesine 'engel' olan 3 yaşındaki kızını öldürdü. Kızının sürekli ortalıkta dolaştığını söyleyen anne Priest, erkek arkadaşı ile beraber 3 yaşındaki kızını döverek katletti.

9 Ağustos günü cansız bedeni bulunan minik kızın karın ve göğüs bölgesine çok sayıda darbe aldığı ve bu yüzden yaşamını yitirdiği belilendi. Otopside, küçük çocuğun kaburgalarını, alt bacaklarını ve göğüs kemiğini kıran annenin daha önce de şiddet uyguladığı anlaşıldı. 

İşkence Görüntülerini Paylaşıyormuş

3 yaşındaki çocuğun cesedinin bulunmasının ardından açılan dava kapsamında yapılan soruşturmalarda, anne Priest'in küçük çocuğa eziyet ederken çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Sosyal medya kullanımına 'hastalık' derecesinde bağımlı olduğu ifade edilen kadının paylaştığı görüntülerde, küçük çocuğun sık sık şiddete maruz kaldığı fark edildi. 

Ayrıca davaya delil sunulan konuşmalarda, çiftin cinsel birliktelik yaşadığı sırada uyanan küçük çocuğu defalarca dövdüğü bilgisi de yer aldı. Davaya sunulan deliller arasında yer alan bir görüntüde, annenin sevgilisine ''Onu öldüreceğim, sürekli ortalıkta vurayım da aklı başına gelsin'' dediği, sevgilisinin de ''Bir tane de benim için vur'' dediği duyuldu.  

Sosyal Medyada Gözyaşı Şovu

Sosyal medyaya bağımlı olan anne Priest'in çocuğu öldükten sonra paylaştığı fotoğraflara, ''Seni çok özledim zavallı meleğim'' notunu düştüğü ve sürekli ağlarken video paylaştığı görüldü. 

Olayın ardından TikTok hesabında yüzlerce video paylaşarak 'acısını' anlatan annenin çocuğu can çekiştiği sırada sağlık ekiplerini çağırmadığı belirtilen davada, anneye 15 yıl, sevgilisine ise 14 yıl hapis cezası verildi. 

ingiltere 3 yaşındak kızını erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşamasına engel olduğu için öldürdü