36 Askerimizin Katili, Türk Vatanı Kırım'ın İşgalcisi Eli Kanlı Putin'in Maskesini Takıp İşgalci Rusya'nın Bayrağını Açtılar

TAKİP ET

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanan maçta, Fenerbahçe taraftarları Dinamo Kiev'in ilk golü sonrası "Vladimir Putin" tezahüratlarında bulunmuştu. Taraftarlar yeni bir skandala imza attı.

Fenerbahçe ve Dinamo Kiev arasında oynanan maçta daha önce taraftarların "Vladimir Putin" sloganı atması tartışmalara neden olmuştu.

Bu kez bazı Fenerbahçeli taraftarların eli kanlı Rus diktatörü Putin'in maskesini takıp işgalci Rusya'nın bayrağını açtığı görüldü. 

Fenerbahçe-Dinamo Kiev Maçı: Kiev Gol Attı, Fener Taraftarları 'Vladimir Putin' Tezahüratı Yaptı

Fenerbahçe Kendisine Yakışanı Yaptı: Sebebi Her Ne Olursa Olsun Vladimir Putin Tezahüratını Kabul Etmiyoruz

Eli kanlı Rus diktatörü Putin'in emriyle başta İdlip'te şehit edilen 36 askerimiz olmak üzere Suriye'deki operasyonlarda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerin acısı hala taze.

Eli kanlı Rus diktatörü Putin, Türk yurdu Kırım'ı da işgal etti. Kırım Tatarları, 1944'te eli kanlı Sovyet diktatörü Stalin dönemindekine benzer bir zulüm ile karşı karşıya.

Tezahürat olayından dolayı Fenerbahçe'ye UEFA tarafından ceza verilmişti.

UEFA'dan Fenerbahçe'ye 'Vladimir Putin' Cezası

Cumhurbaşkanı Putin'i Haklı Bulursa Taraftar Ne Yapmaz

Nabza göre şerbet vermeyi iyi bilen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da son iki gündür gittiği Sırbıstan gibi işgalci Rusya yanlısı ülkelerde eli kanlı Rus diktatörü Putin'in haklı olduğunu ileri sürmüş, Rusya'nın hafife alınmaması gerektiğini iddia etmişti.

Fenerbahçeli bir grup taraftarın bu skandal hareketi yapması, AKP'li Cumhurbaşkanı bunu derse taraftar ne yapmaz dedirtti.

Oyları Düşen Erdoğan Rus Yılanına Sarıldı: Sırbistan'da Rusya'yı Öve Öve Bitiremedi

Oyları Düşen Erdoğan Rus Yılanına Sarıldı: 'Putin Haklı'

putin fenerbahçe dinamo kiev fenerbahçe dinamo kiev maçı vladimir putin putin maskesi