4 Ay Önce Cinayetten Hapse Giren Şahıs Denetimli Serbestlikle Tahliye Olduktan Sonra Öldürüldü

TAKİP ET

4 ay önce Uğur Ermiş'i bıçakla ölümüne neden olma suçundan cezaevine giren 41 yaşındaki Engin Altan denetimli serbestlik ile serbest kaldı. Aradan geçen 4 ayın sonunda ise Altan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Bursa'da 4 ay önce 50 bin lira borçlusu olduğu Uğur Ermiş’le tartışan Engin Altan, Ermiş'i bıçaklayarak öldürdü. Engin Altan cezaevine girdikten sonra yargılama sonrası denetimli serbestlik ile serbest kaldı.

Uğur Ermiş’in hayatını kaybettiği olayda, ayağından tabancayla vurulan Engin Altan, bugün merkez Nilüfer ilçesi Turan sokakta yürürken, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin silahlı saldırısında öldü. Engin Altan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi

Altan'ın vücuduna 10 mermi isabet ederken zanlı, kayıplara karıştı. Polis olay yerinde 33 adet boş kovan buldu.

Milliyet'in haberine göre polis, olayın nisan ayında gerçekleşen ve Uğur Ermiş’in hayatını kaybettiği cinayetin devamı olma ihtimali üzerinde duruyor.

TamgaTürk'ün ulaştığı bilgilere göre maktülün ağabeyi akşamüzeri cinayetin işlendiği yere gelerek "Bu mahalleyi yakmazsam" şeklinde tehditler savurup bir esnafa saldırdı. 

bursa cinayet nilüfer uğur ermiş engin altan