4 Aydır Aranan Mervenur Polat Ölü Bulundu

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 4 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat, ölü bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 4 aydır kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Mervenur Polat isimli kadının cesedine ulaşıldı.

Mervenur Polat’ın ölümünde şüpheli konumunda bulunan Cüneyt isimli kişi, hafta sonu Müge Anlı’yı arayarak “Ben tecavüzcü değilim. Gökhan beni bütün Türkiye’ye tecavüzcü olarak lanse ediyor. Ben Mervenur Polat’a tecavüz etmedim. Merve öldü. Ancak onu ben öldürmedim. Gece yasaklı madde kullandık, sabah uyandığımda Mervenur ölüydü. Gökhan ise evde yoktu” dedi.

Cinayete kurban gittiği iddiaları üzerinde durulan Mervenur Polat hakkında, Cüneyt isimli şahıs “Mervenur öldüğü için korktum. Onu 2 gün evdeki çatıda sakladım. Sonra poşetleyerek karşıdaki boş daireye götürdüm. Daha sonra ise bir kurye çalışarak onu babamın çatısına taşıdım. 4 aydır ceset orada. İsterseniz sizi Mervenur Polart’ın cesedinin olduğu yere götürebilirim” diyerek genç kadının öldürüldüğünü ve cesedinin saklandığını itiraf etmiş oldu. Müge Anlı’nın aktardığına göre Cüneyt, Merve Nur’u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve genç kadının sabah öldüğünü söyledi. Cesedi evin tavan arasında sakladığını söyledi. İddiaların odağında bulunan bir diğer isim Gökhan'ın ise gördüğü manzara karşısında pencereden atlayarak kaçtığı iddia edildi.

Programa katılan Kaan, Aziz, Ferdi ve İbrahim isimli kişiler de Cüneyt ile birlikte Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından Mervenur Polat’ın şüpheli ölümü sebebiyle gözaltına alındı.

Cüneyt, gözaltına alındığı sırada “Ben yapmadım, Gökhan ya da Kaan yaptı” diyerek, cinayeti kendisinin işlemediğini söyledi ve suçu arkadaşlarına attı.

O gece o evde bulunan 5 kişi gözaltına alınırken 1 kişi serbest bırakıldı. Diğer 4 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

 

müge anlı tatlı sert mervenur polat cesedi ulaşıldı bulundu cinayet cüneyt gökhan ailesi çatı katı parçalanmış kurye