4. Baskısını Yapan Çocuk Hikaye Kitabında Açıkça Tilkinin Ayıya Tecavüzü Anlatılmış

TAKİP ET

Musa Dinç isimli şahsın yazdığı "Gül ve düşün" isimli çocuk kitabındaki skandal 'tecavüz' hikayesi tepki çekti. Kitapta, tilkinin sinirlendiği boz ayıya tecavüz etmesi tüm detaylarıyla anlatılırken, tecavüzü gerçekleştiren tilki olaydan sonra mutlu ve gururlu, tecavüze uğrayan boz ayı ise bekaretini kaybetmiş ve insanların yüzüne bakamayacak şekilde tasvir edilmiş.

Aykırı'da yer alan habere göre; Arı Sanat Yayınevi tarafından yayınlanan ve Musa Dinç isimli şahsın yazdığı "Gül ve Düşün" isimli çocuk kitabında bir tilkinin ayıya tecavüz etmesi açıkça anlatılırken, tecavüzü meşrulaştıran ifadelere de yer verildiği tespit edildi. 

4. baskısını yapan kitabın yeni baskıları için matbaada işlemlerin devam ettiği ortaya çıktı. Ayrıca Musa Dinç'in skandal ifadelerin yer aldığı kitap için birçok çocukla imza günleri düzenlediği orataya çıktı.

Musa Dinç gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından "Erdemli bir davranış sergileyerek özür diledim, kitap satış dışı tutuldu; yayınevi ve benim elimde olanları imha ettik. Hakaret ve küfürler suç teşkil ediyor.  Beni tanıyan ve bilenler nasıl bir insan olduğumu herkes biliyor" dedi.

musa dinç arı yayınevi hikaye kitabında tecavüz anlatıldı çocuk kitabında tecavüz anlatıldı gül ve düşün adlı kitapta tecavüz bölümü tilki ayıya tecavüz etti uygunsuz içerik çocuk kitabında uygunsuz içerik