4 Büyük Kulüpten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

TAKİP ET

4 büyük spor kulübü Cumhuriyet Bayramı için mesaj yayımladı.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Trabzonspor'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Biz onun fikirlerine ve o fikirlerin en muhteşemi olan Cumhuriyet’e tutkunuz… Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından ise bir video yayımlandı. Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı videoda Başbuğ Atatürk'e geniş yer verilirken paylaşımda "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümünü kutluyor; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması uğruna şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz!" denildi. Ayrıca yayımlanan bir başka videoda Galatasaraylı sporcuların kutlama mesajlarına yer verildi.

2

Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından ise "'İnançla attığımız her bir ilmekte yeni bir umut yeşerttik biz!' Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun!" ifadeleriyle bir kutlama videosu paylaşıldı.

Bunun yanında Fenerbahçe'nin Twitter hesabının arka plan görseli değiştirildi.

Beşiktaş'ın resmi Twitter hesabından ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e geniş yer verilen bir kutlama videosu yayımlandı. 

Videoda "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimize her zaman ve hep birlikte sahip çıkarak sonsuza dek savunucusu olacağız. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. YAŞASIN CUMHURİYET!" denilirken Beşiktaş'ın Twitter hesabının profil fotoğrafı ve arka plan fotoğrafı değiştirildi. Böylece Beşiktaş'ın profili Atatürk ile donandı.

4 Büyük Kulüpten Cumhuriyet Bayramı Mesajı