4 Yıldır Taciz Ettiği Kadının Annesini Aradı, 'Kızına ve Sana Tecavüz Edip Öldüreceğim' Diyerek Tehditler Savurdu: Firari Olduğu ve Birçok Suçtan Arandığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

4 yıldır taciz ettiği Hazal Özçimenoğlu'nun annesini arayarak ölüm tehditleri savuran Halil İbrahim Çin isimli şahsın birçok suçtan aranan firari olduğu ortaya çıktı.

Hazal Özçimenoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini taciz eden Halil İbrahim Çin isimli şahıs hakkında yardım çağrısında bulundu. Mahkeme hakkında birden fazla kez uzaklaştırma kararı vermiş olmasına rağmen takıntı haline getirerek 4 yıldır taciz ettiği Hazal Özçimenoğlu'nun annesini arayıp ölüm tehditleri savuran Halil İbrahim Çin isimli şahsın birçok suçtan aranan firari olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin Özçimenoğlu'nu farklı numaralardan arayıp tehdit ve küfür ettiği, evinin önüne giderek gözdağı verdiği öğrenildi.

TamgaTürk'e konuşan Hazal Özçimenoğlu, 17 yaşından beri kendisini taciz eden şahsın, şikayetleri sonucu mahkemede suçlu bulunduktan sonra 1 yıl adam bıçaklamadan hüküm giydiğini, hapisten çıktıktan sonra kendisini tekrar tehdit etmeye başladığını anlattı. Numarasını değiştirdiği için kendisine ulaşamaması üzerine dün gece Özçimenoğlu'nun annesine ulaşarak “Evinizi biliyorum, evinizi yakacağım, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim” diyen Halil İbrahim Çin'in tehditlerine karşı yardım çağrısında bulundu.

"Eğer bir gün bir yerlerde intihar süsü verilirse; ben asla intihar etmem, yaşamayı seviyorum, bunu bilmenizi istiyorum. Ben ve ailemin can güvenliğine zarar gelmesi durumunda sorumlusu 'Halil İbrahim Çin'dir" diyen Özçimenoğlu, şüphelinin madde bağımlısı olduğunu, evli ve 3 çocukları olduğunu iddia ettiğini söyledi. 

Şüphelinin, şikayet edilmesi üzerine sosyal medya hesabından 'Yine savcılığa verilmişim, günaydın' açıklamasıyla paylaştığı fotoğraf dikkat çekti.

 

 

 

4 yıldır taciz ediyor ölüm tehditi yardım çağrısı hazal özçimenoğlu halil ibrahim çin firari