40 Gün Aç ve Susuz Yaşamayı Deneyen Rus YouTuber Öldü

TAKİP ET

40 gün boyunca aç ve susuz yaşamayı deneyen Rus YouTuber Vitaly Vıygranovskiy, hayatını kaybetti.

YouTube'da çok sayıda abonesi olan ve 40 gün boyunca aç-susuz yaşayabileceğini iddia eden Rus YouTuber Vitaly Vıygranovskiy, Moskova'da deneyine başladı.

Meydan okuma olarak adlandırdığı deneyinin onuncu gününde kötüleşen Vıygranovskiy, şehir atmosferinin kendisini rahatsız ettiğini öne sürerek Abhazya'ya gitti ve meydan okumasına burada devam etti.

Yirminci güne geldiğinde aç olmadığını iddia eden YouTuber, kilo verdiğini ve fiziksel aktiviteler için enerjisi kalmadığını belirtti.

Otuz beşinci güne gelindiğinde neredeyse ölmek üzere olduğunu hisettiğini söylemesine rağmen deneyinden vazgeçmeyen YouTuber, "Nasıl mı geçti? Bu sadece bir oyundu. Çok ilginç bir deneyimdi. Yemeğe karşı bir çekim hissetmiyorum. Vücudum tamamen yenilendi, her bir hücrem" dedi.

Fakat, daha sonra tanıdıkları tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, aç ve susuz kalma deneyini bitirmek üzere olan Vıygranovskiy'in öldüğü bildirildi.

Kesin ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

rus youtuber aç ve susuz kalma deneyi meydan okuma challenge hayatını kaybetti öldü 40 gün boyunca süresince rus susuz video