40 Günlük Hamile Karısını Zincirle Dövüp Tırnaklarını Çeken Kocanın İşkence Yeri Bulundu

TAKİP ET

Şanlıurfa'daki olayda Suriyeli 40 günlük hamile eşi Mirvet N.'yi eve kilitleyip zincire bağlayarak kerpetenle tırnaklarını çeken İlyas A.'nın, işkence için özel oda kurduğu belirlendi.

Polisin gerçekleştirdiği araştırma kapsamında, İlyas A. isimli şahsın, Suriyeli 40 günlük hamile eşi Mirvet N.'yi eve kilitleyip zincirle bağladıktan sonra günlerce işkence yaparak kerpetenle tırnaklarını çekmek için özel bir oda kurduğu ortaya çıktı.

İşkence İçin Özel Oda Yapmış

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bağlı Akşemsettin Mahallesi'ne gelen polis ekipleri, çevrede yaptığı araştırmadan sonra olayın orada yaşanmadığını tespit etti. Olay yerinin belirlenmesi ve İlyas A.'nın yakalanması için 20 kişilik bir ekip kuruldu. Yapılan araştırmalar sonucu işkence olayının yaşandığı evin kadının bulunduğu yerden yaklaşık bir kilometre ileride olduğu belirlenirken, İlyas A.'nın izini bulan polisler şahsı şehir merkezinde gözaltına aldı.

İşkence Evinde Bir Karısı Daha Ortaya Çıktı

Bulunan evde İlyas A.'nın diğer eşi Şinda El M.'nin yaşadığını belirleyen polis ekipleri, binada inceleme yaptı. Yapılan incelemede evin çatısında üstü halı ve kilimlerle kapatılan derme çatma bir oda buldu. Odanın içerisinde ve binada detaylı inceleme yapan polisler, duvarlarda, sopa, halı ve yastıkta kan izleri tespit etti.

Günlerce İşkence Yapmış

İlyas A.'nın evin üzerinde yaptığı derme çatma odada Mirvet N.'ye sürekli işkence yaptığı ortaya çıktı. Dün akşam saatlerinde mahallede polis sireni duyan ve o esnada evde olan cani adamın yeğeni Halil A.'nın amcasına kaçmasını söylediği, kendisinin de kadını zincirlerden kurtarıp sokağa bıraktığı iddia edildi. Kadının kaçarak oturduğu eski mahallesine gittiği ve eski komşularından yardım istediği, komşuların araması üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile polislerin geldiği öğrenildi. 

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma devam ederken cani kocanın yeğeni Halil A. da gözaltına alındı.

işkence odası kurmuş günlerce işkence yapmış suriyeli 40 günlük hamile kadın tırnaklarını çekip zincirler döven koca yakalandı 40 Günlük Hamile Karısını Zincirle Dövüp Tırnaklarını Çeken Kocanın İşkence Yeri Bulundu işke