5 Aylık Hamile Olan 17 Yaşındaki Genç Kız Bıçaklanarak Öldürüldü

TAKİP ET

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan 5 aylık hamile Sezen Ünlü, Anıl Y. İsimli erkek tarafından 16 yerinden bıçaklanarak vahşice öldürüldü.

İzmir'in Konak ilçesinde, yaşayan 17 yaşındaki Sezen Ünlü, 24 yaşındaki Anıl Y. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

5 aylık hamile olan Sezen Ünlü, dün gece saat 23.00 saatlerinde sokakta yürüdüğü sırada arkasından gelen Anıl Y. tarafından bıçaklandı, olayın ardından Anıl Y. isimli erkek koşarak uzaklaştı.

Çevrekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri genç kızı hastaneye kaldırdı. İlk müdahalesi olay yerine yapılan Sezen Ünlü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

5 aylık hamile olan genç kızın 'dini nikahla' birlikte yaşadığı fakat bir süredir ayrı olduğu Anıl Y. tarafından 16 kez bıçaklandığı öğrenildi.

Hamile genç kızı ve karnındaki 5 aylık bebeği katleden Anıl Y. olaydan bir süre sonra Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil polis ekipleri tarafından yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

 

izmir kona hamile 5 ay 17 yaş sezen ünlü genç kız öldürüldü 16 bıçak anıl