5 Erkek Tarafından Kaçırılıp Tecavüze Uğrayan Büşra'dan 'Yanımda Olun' Çağrısı

TAKİP ET

26 yaşındaki Büşra, işe giderken 5 erkek tarafından kaçırılarak darp edilip tecavüze uğradığı kan donduran olayı sosyal medyadan paylaşarak '25 Kasım'da mahkemede yanımda olun' çağrısında bulundu.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden 25 Kasım'da görülecek tecavüz davasında yanımda olun çağrısı yapan Büşra isimli genç kız, yaşadığı korkunç olayı anlattı.

Genç kız, yaşadığı korkunç olayı şu ifadelerle anlattı ve yanımda olun çağrısı yaptı:

"Büşra ben 26 yaşındayım 5 erkek tarafından işime giderken kaçırılıp darp edilip ağzım kapatılıp elllerim bağlanıp tecavüze uğradım yol kenarına atıldım beni bulduklarında kendimde değildim bana bunları yapanlardan şikayetçi oldum davam 25 kasım kadına yönelik mücadele gününde.

Bana tecavüz edenlerden kurulmak istedim ama gücüm yetmedi 2 kişi beni tuttu 3 kişi tecavüz etti sonra beni tutanlarla tecavüz edenler yer değişip onlarda tecavüz etti kurtulmak istedim ama gücün yetmedi bağırmak istedim ağzım kapalı olduğu için bağıramadım.

Bağırmaya çalışırken dişlerimi sıktığım için ön dişlerim kırıldı duyduklarım çok korkunçtu (bedava karı sikiyoruz ne güzel lan zevk almaya bakalım dur lan bir de böyle sikelim) otomobile bağladılar beni sırayla tecavüz ettiler canım çok yandı ağlamaktan göz yaşım kalmadı.

Sesim kısıldı canım çok yandı beni bulduklarında kendimde değildim kendime gelmem 3 ayı buldu şikayetçi oldum 5 erkek de tutuklu ilk davam 25 kasım kadına yönelik şiddetle mücadele gününde Çağlayan adliyesinde 14.15’te ben onlarla tekrar yüzleşeceğim.

Ben tek başıma verdiğim mücadelem onlarla mücadele ettim benim bu mücadelem kadınlara yapılanlara karşı sessiz kalınmaması için buraya yazdım isteyen gelsin benim yanıma korona var diye almazlar mahkemeye ama kapıda beni bekleyenleri görürsem mutlu olurum."

büşra 26 yaşında tecavüze uğrayan kız zorla 5 erkek tecavüz etti kadın cinayetleri kadına şiddet