5 Gün Önce Kundakladığı Evi, Serbest Bırakılınca Patlatmaya Çalıştı

TAKİP ET

Bursa'da, 5 gün önce ailesiyle tartıştıktan sonra yaşadıkları evi yakan Rıdvan Ö., iddiaya göre bu kez de yanında getirdiği tüpü ateşe vererek, tahliye edilen binayı patlatmaya çalıştı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 13 Ekim tarihinde ailesiyle tartışan ve 2 katlı binayı ateşe veren Rıdvan Ö. gözaltına alınırken kullanılmaz hale gelen bina tahliye edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından kayınvalidesinin tek katlı müstakil evini de yakmaya çalışan Rıdvan Ö. bir kez daha gözaltına alındı.

Ancak Rıdvan Ö. tekrar serbest bırakıldı. 

İddiaya göre Rıdvan Ö. gece saat 01.00 sıralarında tahliye edilen 2 katlı eve geldi. Binanın giriş kısmında yanındaki tüpü ateşe vererek binayı patlatmaya çalışan Rıdvan Ö. olay yerinden kaçtı.

Mahalle Sakinleri İsyan Etti

Yangını gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanmakta olan tüpü kısa sürede söndürerek patlamasını önledi.

Rıdvan Ö.’nün mahkemece serbest bırakıldığını belirten mahalle sakinleri “Keşke onunla beraber patlasaydı" diyerek isyan etti. 

Polis ekipleri, kaçan Rıdvan Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

kundakçı bursa evini yakmaya çalıştı rıdvan ö..