52 Yaşındaki Yüzde 80 Engelli Kadına 3 Gün Boyunca Tecavüz Ettiler

TAKİP ET

Kayıp olarak aranan zihinsel engelli kadını kaçırıp 3 gün boyunca tecavüz eden 2 kişi yakalandı.

Kocaeli'de kaybolan ve kayıp olarak aranan yüzde 80 engelli Sibel K.'nın 3 gün boyunca tecavüze uğradığı ve darp edildiği ortaya çıktı.

Yürüyüş yapmak için çıktığı eve bir daha dönmemesi üzerine şüphelenen yakınlarının kayıp ihbarı sonrasında emniyet ekipleri haber vererek Sibek K.'nın bulunduğunu bildirdi.

Polis merkezine giden aile, engelli kadının Beylikbağı Mahallesi eski muhtarı C.D. ve R.P. isimli şahıslar tarafından kaçırıldığını, 2 gün boyunca alıkonulduğu öğrendi. Sibel K.'nın hastanede yapılan sağlık kontrollerinde kendisine ilaç içirildiği, darp ve tecavüz edildiği ortaya çıktı. Zanlılar, polis ekipleri tarafından yakalanarak polis merkezine getirildi. Burada sorgulanan şüpheliler, işledikleri suçları kabul etti. Engelli kadının ailesi ise 2 şüpheliden şikayetçi oldu.

İlaç Verip İstismarda Bulundular 

Yaşadığı olayı anlatan Sibel K., "Parkta oturuyordum, arkadan bir kadın telefon etti. Bir adamı aradı, ‘Gel’ dedi. Muhtar geldi, ağzımı kapattı ve bıçak çekti bana. Daha sonra da beni götürdü. Çantamı çöpe attılar. Muhtar benim boğazımı sıktı, vuracaktı. Muhtar bir kadınla birlikte kaçırdı beni. Elimden paralarımı aldılar. Daha sonra muhtar bana tokat attı. Elimi sıkı sıkı tutarak vurdu bana. Kıyafetlerimi çıkarttılar. Çok korktum, 'beni eve götür' dedim, götürmediler. Ağabeylerimi, ailemi çok özlemiştim. Israrla beni eve götürmelerini söyledim, vurdu bana. Daha sonra da ilaç verip cinsel istismarda bulundular. Ellerimi de bağladılar. Beni polis merkezine götürdüklerinde de polise 'kardeşim' diye tanıttı” dedi.

Babasının yanında gördüğü kadının fotoğraflarını internetteki 'kayıp' ilanında gören R.P.'nin oğlunun engelli kadını karakola götürdüğü öğrenildi. Oğlunun polis merkezine teslim ettiği baba ve diğer şüpheli polis merkezindeki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

 

kocaeli tecavüz engelli kadın yaşlı muhtar 3 gün darp