65 Yaşındaki Kayınvalidesine Cinsel Saldırıda Bulundu, İftira Dedi

TAKİP ET

Gökhan N. hakkında evine gelen kayınvalidesine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

65 yaşındaki Türkan G., İstanbul Büyükçekmece'de yaşayan kızını ziyarete gitti. Salona açılan yatakta uyuyan Türkan G. sabaha karşı bacağında bir el olduğunu hissetti. Gözlerini açınca damadının bacaklarını okşadığını gören Türkan G., kaçmaya çalıştı ancak damadı kollarını tutarak kaçmasına engel oldu. Damadının elinden kurtulduğu bir anda çığlık atıp yardım isteyen annesinin çığlıklarını duyan Çiğdem N., koşarak salona gitti. Annesini kocası Gökhan N.'nin elinden kurtaran Çiğdem N. ve Türkan G., karakola giderek Gökhan N. hakkında şikayette bulundu. 

İfade veren Türkan G., damadının kendisine 'sus' işareti yaparak istismarda bulunduğunu ve kaçmaya çalıştığında ağzını kapatarak istismara devam ettiğini söyledi. Damadının kollarını tutarak kaçmasına engel olduğunu söyleyen Türkan G., cinsel saldırıya uğradığını belirterek şikayetçi oldu. 

Ayrılmak İstediği İçin İftira Atıyor 

Çiğdem N. ise ifadesinde, odaya girdiğinde annesinin çıplak olduğunu ve eşinin annesini duvara yasladığını söyledi. Türkan G. ve Çiğdem N.'nin ifadelerinin ardından gözaltına alınan Gökhan N. ise suçlamaları kabul etmedi. İftiraya uğradığını söyleyen Gökhan N. eşinin kendisinden ayrılmak istediğini ve böyle bir yönteme başvurduğunu söyledi.

İfadesinin ardından adli kontrol tedbiri ile serbest bırakılan Gökhan N. hakkında 'basit cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

 

istanbul büyükçekmece kayınvalide 65 yaş taciz tecavüz istismar iftira çiğdem türkan gökhan