67 Yaşındaki Erdoğan'ın Kongreden Sonra Yürümekte Zorluk Çektiği Görüldü

TAKİP ET

45 yıldır aktif siyasetin içinde olan Erdoğan'ın partisinin olağan kongrelerinin yarattığı yoğun tempoya yenik düştüğü anlar, partililerin kameralarına yansıdı.

1976 yılında Milli Selamet Partisi'nin Beyoğlu Gençlik Kolları'na katılarak siyasete giren Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 45 yıllık aktif siyasi kariyerine nokta koymayı düşünmüyor. Ancak ortaya çıkan son görüntüler Anayasa'daki 'en fazla iki kez seçilebilme' engeline rağmen bir sonraki seçimde yine aday olacağı defaatle vurgulanan AKP liderinin siyasetin yoğun temposunu kaldırmakta artık güçlük çektiğini düşündürdü.

Bahsi geçen görüntüler ise partisinin 'lebaleb' dolu salonlarda gerçekleşen olağan kongrelerine bizzat katılım sağlamaya çalışan 67 yaşındaki siyasetçinin bu kongrelerden birindeki konuşmasının ardından kaydedildi. Salondaki kalabalığın içinden bir partilinin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde Erdoğan'ın önündeki birkaç basamağı güçlükle inebildiği görülüyor. Hem eşi Emine Erdoğan'ın koluna girmesi hem de kendisinin diğer eliyle önündeki partiliye tutunarak yardım almasıyla merdivenlerden güçlükle inebilen AKP liderinin yaşadığı bu zorlu anlar, sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı ise hafızaları tazelemek adına bu görüntüleri, Erdoğan'ın 22 Mayıs 2002 tarihinde merhum Başbakan hakkında sarf ettiği "Ecevit ciddi şekilde rahatsız. Artık istifa etmeli" şeklindeki sözlerini not düşerek paylaştı.

tayyip erdoğan erdoğan hasta mı erdoğan desteksiz yürüyemedi erdoğan yürüyemedi yoğun tempo erdoğan kaç yaşında erdoğan kaç yıldır siyasette erdoğan siyasete ne zaman girdi