68 Yaşındaki Gazi Pide Sırasında Saldırıya Uğradı: Bağırsağı Yırtıldı

TAKİP ET

68 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Abdullah Al, pide kuyruğunda saldırıya uğradı.

24 Nisan'da Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Güney Mahallesi, Tuğrul Caddesi'nde meydana gelen olayda fırına giden Abdullah Al, tanımadığı bir kişi ile tartışmaya girdi.

Fırından çıktığı sırada 3 kişinin saldırısına uğrayan Al, saldırganlar tarafından tekme tokat dövüldü. Olay yerine gönderilen polislerle merkeze giderek şikayetçi olan Al, hastanedeki tedavisinin ardından evine döndüyse de bir kez daha fenalaştı.

Tekrar gittiği hastanede Abdullah Al'ın bağırsağının yırtıldığı tespit edildi. Ameliyata alınan Abdullah Al, saldırıyı şu ifadelerle anlattı:

"Pide almak için fırına girdim. Parayı vermek için uzadığımda biri bana 'Amca üzerime çıkacaksın' dedi ve beni iter gibi yaptı. Ben de 'Ne oluyor, biraz saygılı ol' dedim. O kişiyle ufak tefek laf dalaşı yaptık. Pideyi alıp dışarı çıktığımda, kapıda bekleyen kişilerle birlikte bana saldırdılar. Millet ayıramadı, gerisini hatırlamıyorum."

Olayı durdurmaya çalışan vatandaşların kendisinin gazi olduğunu söylemesine rağmen saldırganların "Kim olursa olsun" diyerek saldırmaya devam ettiğini belirten Al, tekmeler nedeniyle ince bağırsağının hasar gördüğünü söyledi.

Abdullah Al'ı hastanelik eden 3 saldırgan emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.

68 yaşındaki gazi kıbrıs gazisi abdullah al pide sırasında saldırıya uğradı 3 kişi saldırganlar serbest kocaeli körfez ilçesi