7. Kattan 'Düşen' Ebru Cizdam, Özgür Aydoğan Tarafından Otel Odasına Sürüklenmiş

TAKİP ET

Özgür Aydoğan'ın Beşiktaş'ta lüks bir otelin 7. katından "düşerek" yaşamını yitiren Ebru Cizdam'ı sürüklediği anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Ebru Cizdam, 3 Mart'ta İstanbul Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelin 7. katından "düşerek" hayatını kaybetmiş, yanında bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan gözaltına alınmış ve Cizdam'ı aşağıya attığı gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı verilmişti. 

Bir Kadın Otelin 7. Katından Düştü: Yanındaki Erkek Gözaltına Alındı


İfadesinde Cizdam'la birlikte Almanya'da yaşadıklarını ve iki çocukları olduğunu söylemiş, turistik gezi için Türkiye'ye geldiklerini ifade etmişti.

Aydoğan olay gecesi bir barda alkol aldıklarını ve Cizdam'ın alkolün etkisiyle mekanda olay çıkardığını ve saat 01.00 sıralarında otele geri döndüklerini ileri sürdü. Cizdam'ın hava alacağını belirterek terasa çıktığını söyleyen Aydoğan "Onu merak ettim. Terasa baktığımda göremedim. Daha sonra onun çatıya çıktığını fark ettim. Onu indirmeye çalıştım. Ancak başarılı olamadım. Aşağı düştü" ifadelerini kullandı.

Sabah'ın haberine göre Özgür Aydoğan ve Ebru Cizdam'ın olay gecesi saat 00.56'da 7. katta bulunan odalarına çıktıkları sırada tartıştıkları ve Özgür Aydoğan'ın Ebru Cizdam'ı yerde sürüklediği anların görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Aydoğan'ın Cizdam'ı iki elinden tutarak sürüklediği, Cizdam'ın kaçmayı başardığı, Aydoğan'ın ise odanın kapısını açtıktan sonra Cizdam'ın kaçtığı alana giderek iki elini tutarak odaya götürdüğü görülüyor.

özgür aydoğan ebru cizdam otel düştü sürüklediği anların görüntüleri ortaya çıktı