72 Yaşındaki Adam Eşini Göğsünden Vurdu

TAKİP ET

Erzurum'da eşini vurarak ağır yaralayan adam tutuklandı.

Yakutiye ilçesine bağlı Murat Paşa Mahallesi’nde yaşanan olayda eşi ve üvey kızına sürekli şiddet uyguladığı belirtilen M.A., üvey kızına tokat attıktan sonra tabancasını almaya kalkıştı. Bu sırada korkan anne kızını korumaya çalışırken, M.A., silahla karısına ateş etti.

Genç kızın ihbarı sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri M.A.’yı gözaltına aldı.

Göğsüne isabet eden kurşun sebebiyle ağır yaralanan kadın sağlık ekibinin müdahelesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A. da çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastane odasında yaşadıklarını anlatan M.A., “Eşim, olaydan bir gün önce kapıları kilitledi ve anahtarları aldı. Ben de oğluna telefon açtım. ‘Hayatımız tehlikede. Karakola gideceğim‘ dedim. O da bana ‘Saçmalama, bir şey yapmaz‘ dedi. Sabah oğlu telefon açtı. Telefona kendisi cevap vermedi, benim cevap vermemi istedi. Telefona cevap verdim ve ‘Babanıza acilen bir şey yapın, benim ve kızımın hayatı tehlikede‘ dedim. O anda mutfağa girdi ve kızıma vurdu. Ben de kızıma neden vurduğunu sordum. Bana küfretti. Kızımın odasına gittik. Kapıyı kilitlemeye çalıştım, o da tekmeledi. Ben de açamasın diye kapının kulpuna asıldım. Önce ses geldi sonra kan sıçradı. Daha sonrasını bilmiyorum. Korkuyorum, zaten sürekli şiddet uyguluyordu” dedi.

erzurum 72 yaşındaki adam karısına silah ateş yakutiye murat paşa