8 Aylık Hamile Kadına Zorla Doğum Yaptırıp Bebeği Kaçırdılar

TAKİP ET

Brezilya'da 8 aylık hamile kadına zorla doğum yaptırıp bebeği alan kişiler, bebeğin annesini öldürüp kaçtı.

23 yaşındaki Thaysa, 2 çocuk doğurduktan sonra tekrar hamile kaldı. Ancak Thaysa son çocuğuna 8 aylık hamileyken kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından kaçırıldı. Zorla doğum yaptırılan Thaysa, karnındaki bebek alındıktan sonra öldürüldü. 

Thaysa'nın cesedinin bulunmasının ve adli tıp kaynaklarının kadına zorla doğum yaptırıldığını açıklamasının üzerine Brezilya polisi harekete geçti. Kayıp bebeği ve saldırganları arayan polis henüz bir ize ulaşamadı.

5 yaşında bir oğlu ve 7 yaşında bir kızı olan Thaysa'nın annesi ''Torunumun hayatta olduğunu düşünüyorum ve bulunmasını istiyorum'' dedi.

Benzer Olaylar Daha Önce de Yaşandı

Ülkede daha önce de benzer bir olay yaşanmış, 21 yaşında ve 8 aylık hamile Pamella Ferreira Andrade Martins’in karnı yarılarak bebeği çalınmıştı.

Olayın ardından Martins'in cesedinin bulunduğu bölgeye yakın bir hastaneye giderek ''Yeni doğum yaptım bebeğim hasta'' diyen kadının gebelik geçirmediği anlaşılmış ve çantasından Martins'in karnını yardığı bıçaklar çıkmıştı.

Annesinin karnından çıkarılan 8 aylık bebek yaşamını yitirmişti. 

Hamile Kadını Dikenli Tellere Bağlayıp Bebeğini Çaldılar 

8 aylık hamile olan 23 yaşındaki Mara Cristiana da Silva da dikenli tellerle ağaca bağlanmış, ardından karnındaki bebek bıçakla çıkarılmıştı. 

brezilya 8 aylık hamile kadının karnından bebeğini çaldılar öldürdüler thaysa