8 Yaşındaki Zeynel'in Cansız Bedeni Bulundu

TAKİP ET

Ağrı'da dün saat 17:00 sıralarında evinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Zeynel Abidin Çelik'in cansız bedeni Murat Nehri'nde bulundu.

Dün 17.00 sıralarında evinin önüne oynamaya çıkan 8 yaşındaki Zeynel Abidin Çelik'in kaybolduğu bilgisi verilmişti.

Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oturan Hatice-Cumali Çelik çiftinin 8 çocuğundan en küçüğü olan Zeynel Çelik'in kaybolduğunu fark eden aile polise ihbarda bulunmuş kısa sürede çocuğun kaybolduğu mahalleye gelen jandarma, itfaiye ve AFAD'ın da yardımı ile çok sayıda kişi Zeynel Abidin Çelik için arama çalışması başlatmıştı.

Çevrede bulunamayan Çelik'in yakınlardan bulunan Murat Nehri'ne düşmüş olabileceği ihtimalini değerlendiren ekipler aramalarına nehirde yoğunlaştırmış, minik Zeynel'i nehirde aramıştı.

Azgın suların, evinin bulunduğu bölgeden yaklaşık 4 kilometre sürüklediği Çelik'in cansız bedeni saat 23.00 sıralarında 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki cezaevi köprüsü mevkisinde bulundu.

Acı haberi alan Çelik'in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Sudan çıkarılan küçük çocuğun bedeni otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ağrı zeynel abidin çelik murat nehri 8 yaş kayıp ölü ceset