800 Yıldır Türk Toprağı Olan Antalya, Ruslara Teslim Oluyor

TAKİP ET

Eli kanlı Rus diktatörü Putin'in Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş sonrası, yaptırımlardan kaçıp askere alınmaktan korkan Ruslar Antalya'ya akın etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde Antalya'daki reklam panoları bile Rusça yazılarla doldu.

AKP'nin kolay para bulmak için Türk turizmini Ruslara bağımlı hale getirmesi 'meyvelerini' veriyor. 

Eli kanlı Rus diktatörü Putin'in Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş sonrası güney kıyılarımız ve büyükşehirlerimize doluşan Ruslar için önce inşaat şirketleri sonra da emlak baronları bu durumu "fırsat" olarak değerlendirmişti. Sefaletle boğuşan Türk milleti ise Rusların piyasayı yükseltmesi üzerine ev dahi kiralayamaz hale gelmişti. Özellikle Antalya'da kiraların 10 bin lira civarına yükselmesinin sebebi Ruslar olarak gösterilmişti. 

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise sorumluluk sahibi olduğu şehirde Türk milletinin çıkarlarını korumak yerine, pek de misafir gibi gözükmeyen Rusları şehre adapte etmeyi tercih etti.

Sosyal medyada gündeme gelen görüntülerde, Antalya BB Başkanı Muhittin Böcek'in şehrin farklı yerlerindeki reklam panolarını Rusça ile doldurması büyük tepki topladı.

Kendi ismi dahil olmak üzere en ufak Türkçe kelimenin kullanılmadığı afişlerde, Böcek'in "Rus misafirlerine" yardımcı olmak için toplu ulaşım uygulamasının tanıtımı yapıldığı görüldü. 

antalya büyükşehir belediyesi antalya ruslar rus turistler muhittin böcek