9 Yaşındaki Çocuğu Taciz Eden Afganistanlı Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Bağcılar'da 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden Afgan gözaltına alındı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşayan Afganistanlı A.M., bakkaldan çıkan 9 yaşındaki İ.B. isimli kız çocuğunu taciz etti. A.M.'nin peşinden geldiğini gören küçük kız çocuğu olayı yengesine anlattı. İ.B.'nin anlattıkları sonrasında koşarak bodrum katta kalan A.M.'nin evine giden yenge Gülnaz Bugan'ın seslerini duyan mahalle sakinleri tacizci A.M.'ye saldırdı.

A.M.'nin küçük kızı taciz ettiğini duyan vatandaşlar mahallede tartışma çıkarınca bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler A.M.'yi gözaltına aldı.

İ.B.’ye taciz eden kişiyle göz göze geldiğini söyleyen yenge Gülnaz Bugan, “Dışarıdan bakkaldan geldi. ‘Yenge, bana tacizde bulundu’ dedi. Ben de indim ve camlarına vurdum. Bizim çocuğumuzu taciz etmiş biri dedim. O sırada gördüm beyazlı olan üstünü değiştirdi. Kim çocuğumu taciz ettiyse çıksın diye bağırdım" şeklinde konuştu.

Dede Galip Bugan ise “İki sefer tacizde bulunuyor sonra binaya kadar peşinden geliyor. Aile apartmanına geliyor binanın içinde de tacizde bulunuyor” diyerek torununun başına gelen korkunç olayı anlattı.

istanbul bağcılar afganistanlı afgan 9 yaş kız çocuğu taciz gözaltı