9 Yaşındaki Erkek Torununu Taciz Eden Ahmet Türkel Adlı Şahıs Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Trabzon'un Of ilçesinde 9 yaşındaki erkek torununu cinsel istismara maruz bırakan Ahmet Türkel adlı şahıs, mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Mağdur çocuğun ablası, sosyal medyada yaptığı paylaşımla adalet arayışını dile getirdi.

Trabzon’un Of ilçesinde 9 yaşındaki erkek torununu cinsel istismara maruz bırakan Ahmet Türkel adlı şahıs, mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Mağdur çocuğun ablası, sosyal medyada yaptığı paylaşımla adalet arayışını dile getirdi.

‘Bu ülkenin adaletinden tiksindim’

Twitter’da “Zey Narbekov” adını kullanan kadın, yaklaşık bir yıl önce yaşanan olayı anlattı. Kardeşiyle birlikte babaannelerinde kaldıkları sırada dedesi Ahmet Türkel'in 9 yaşındaki erkek kardeşini taciz ettiğini anlatan kadın, şu ifadeleri kullandı:

"Ben bu ülkenin adaletinden bir kez daha tiksindim, iğrendim. Yaklaşık bir yıl oldu bu olay olalı. Erkek kardeşim babaannemdeydi, eve geldi. Anne sana bir şey söyleyeceğim, dedi. "Ablamlar gitsin utanıyorum," dedi çekinerek. O gün biz erkek kardeşimin cinsel istismara uğradığını öğrendik. En beklenmedik kişiden geldi bu darbe.

Hayatımda yaşadığım en kötü günlerden biri olabilir. Bunu yapan dedemiz bildiğimiz adamdı. Öyle iğrenç şeyler yapmış ki erkek kardeşime, o hiç iyi değil. Psikolojisi hiç iyi değil, daha 9 yaşında. Annem o gün delirdi, babam yanımızda bile değildi. Yurt dışındaydı.

Jandarmaya kadar gittik, dava açtık. Ne oldu dersiniz? Şaşırmamız gerekiyor, değil mi? O pisliğin serbest bırakılmasına şaşırmamız gerekiyor ama bu ülkede bu pek de mümkün değil. Her şey bu kadar açık ve netken nasıl serbest bırakılabilir?

Ortada adli tıp raporu vardı, ifadelerin birbirinden saçma, birbiriyle çelişen yerleri apaçık ortadaydı. Sus demiş ya kardeşime. Benim kardeşim anlattı bana bunların hepsini. "Midem bulandı, gittim ağzımı yıkadım sabunla." dedi bana. "Ama o anladı ve bir daha yaptı," dedi. Bu çocuğun böyle iğrenç şeyleri uydurabilmesi imkansız. Bunu öne sürdüler, yalan dediler. Ama o adam iğrenç pisliğin teki. O adam bir pedofili. O adam bir istismarcı.

Ben utanıyorum. Ben utanıyorum ya. Nasıl serbest kalır aklım almıyor benim. Bugün verildi bu karar. Ben diyecek bir şey bulamıyorum. Bunu yaymak istiyorum.

O adamın adı AHMET TÜRKEL.
Olay da Trabzon'da, Of'ta yaşandı. Ben bunu yaymak istiyorum. Çünkü elimden başka hiçbir şey gelmiyor."

taciz ahmet türkel trabzon trabzon of serbest bırakıldı tacizci dede torun çocuk istismarı