90'larda Bakanlık Yapan Yaşar Topçu "Derin Devlet" Bahsini Açınca Canlı Yayın Kesildi

TAKİP ET

Eski Bakan Yaşar Topçu, derin devletten, silahlanmadan ve Mehmet Ağar'dan bahsedince KRT TV canlı yayını kesti.

Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker'in yayımladığı video serisinde dile getirdiği "derin devlet" ve mafya-siyaset ilişkisine dair iddialarla haftalardır Türkiye'nin gündemi çalkalanırken KRT TV'de ilginç bir olay yaşandı.

49. Türkiye Hükûmeti'nde, yahut diğer adıyla VII. Demirel Hükûmeti'nde Ulaştırma Bakanı; 55. Türkiye Hükûmeti, diğer bir adlandırmayla III. Yılmaz Hükûmeti veya ANASOL-D Hükûmeti'nde de Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapan devlet adamı Yaşar Topçu, bu akşam KRT TV'ye konuk olmuştu.

Saygı Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu "Sisler Bulvarı" adlı programda, Türkiye'nin gündemini haftalardır işgal eden ciddî iddialara ilişkin konuşan eski Bakan Topçu, derin devletten, silahlanmadan ve Mehmet Ağar'dan bahsedince sunucu Öztürk'ün ani bir el işaretinin ardından canlı yayın birdenbire kesildi.

Programın sunucusu Saygı Öztürk yahut KRT TV yönetimi, tabiri caizse bu "sansüre" ilişkin henüz bir açıklama yapmadı. Şu anda KRT ekranlarında başka bir programda "Sağlık Sistemi" tartışılıyor.

Yaşar Topçu Eski Bakan Derin DEvlet Saygı Öztürk KRT TV Sisler Bulvarı Canlı yayın Sedat Peker videolar mafya-siyaset Süleyman Soylu