99 Yaşında Ölen Kadının Son İsteği Gerçekleştirildi: Mezarına Dev Penis Heykeli Dikildi

TAKİP ET

Meksika'da 99 yaşındaki Catarina Orduña Pérez'in son dileği yerine getirildi ve mezarına bir buçuk metrelik penis heykeli yerleştirildi.

Meksika’da 99 yaşındaki Orduña Pérez’in son dileği yerine getirildi.

Yaşadığı kasabada “tabuları yıkan biri” olarak tanınan Pérez’in ailesi geçen hafta mezarına bir buçuk metrelik bir penis heykeli yerleştirdi.

Independent Türkçe’nin aktardığına göre VICE’a konuşan Pérez’in torunu Álvaro Mota Limón, öldükten sonra ailenin bu konuya dair konuştuğunu ve büyükannelerinin “hayalini gerçekleştirmeye karar verdiğini” söyledi.

Mota Limón “Meksika’daki her şeyin paradigmasını kırmak istedi, burada insanlar açık fikirli olmadığı için bazı şeyler hep gizlenmiştir” dedi. Limón, Pérez hakkında, “Her zaman çok avangarddı, olaylara dair çok ileri görüşlüydü” ifadelerini kullandı.

Heykeli inşa eden mühendis Isidro Lavoignet “İlk başta bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Çünkü bu tür heykelleri veya anıtları görmek çok yaygın değil ve hatta ölen birinin anısına yapıldığı daha az görülmüş” diye konuştu.

VICE muhabiri Nathaniel Janowitz, heykelin açıldığı anları Twitter hesabından yayımladı. 23 Temmuz’da açılışı yapılan heykel, ailenin beklentisinin aksine fazla olumsuz tepki almadı.

 

penis heykeli son istek Catarina Orduña Pérez meksika