A Haber'de Meral Akşener'e Skandal Sözler; İstanbul'daki İYİ Partililer Turkuvaz Medya'nın Önünde Toplandı

TAKİP ET

A Haber'de yayınlanan bir programda, yorumcu olarak konuşan Onur Erim isimli mahluk Meral Akşener'e hakaret etti. Erim, Akşener'in bir miting sırasında sarfettiği "Benim elim hiçbir teröristin eline değmedi" sözlerine atıf yaparak, 'Eli değmemesi mühim değil başka şekilde değmiştir, bilemiyorum' dedi.

A Haber’de yayınlanan bir programda, yorumcu olarak konuşan Onur Erim isimli mahluk Meral Akşener’e hakaret etti.

Erim, Akşener’in bir miting sırasında sarf ettiği "Benim elim hiçbir teröristin eline değmedi" sözlerine atıf yaparak, “Eli değmemesi mühim değil başka şekilde değmiştir, bilemiyorum” dedi.

“Bu nasıl bir ahlaksızlıktır?”

Erim’in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Bir kullanıcı A Haber’i ve Onur Erim’i kınayarak, “Bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Bu nasıl bir seviyesizliktir? Bu nasıl bir yüzsüzlüktür? Bu nasıl bir terbiyesizliktir? Bu nasıl bir densizliktir? Bu nasıl bir saygısızlıktır? Bu nasıl bir edepsizliktir?” diye sordu.

İYİ Partililer Turkuvaz Medya'nın Önünde Toplandı

Onur Erim denen mahlukun terbiyesizliğinden sonra İYİ Partililer, A Haber stüdyosunun da yer aldığı Turkuvaz Medya grubunun önünde toplanmaya başladı. 

Polisin de kalabalık üzerine alana intikal ettiği aktarıldı. 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım'da Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunarak, partinin İstanbul teşkilatını Turkuvaz Medya'nın önüne çağırdığını bildirdi.

Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Tüm İstanbul il teşkilatımızı, Genel Başkanımıza dil uzatan Onur Erim denen terbiyesize haddini bildirmek üzere A Haber önünde yapacağımız basın açıklamasına çağırıyoruz.

Bu ahlaksızlık, terbiyesizlik yanınıza kalmayacak!

Hesap vereceksiniz!"

Turkuvaz Medya'nın Çevresi İYİ Parti Bayraklarıyla Donatıldı

Turkuvaz Medya'ya giden İYİ Partililerin sayısı her geçen dakika artarken, alanda bulunan kalabalık binanın çevresini bayraklarla donattı. 

Tezahürat ve sloganlarla Akşener'e destek veren kalabalık, A Haber ve Onur Erim denen mahluka yönelik protesto düzenledi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım'ın da alanda olduğu görüntülendi.

a haber onur erim meral akşener hakaret eli değmemiştir