A Milli Futbol Takımı EURO 2020 İçin Çalışmalara Başlıyor

TAKİP ET

A Milliler, EURO 2020 öncesi ilk etap çalışmaları için yarın Antalya'da toplanmaya başlayacak.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız, ilk etap çalışmalarını gerçekleştirmek üzere yarın Antalya'da toplanmaya başlayacak.

Regnum Carya Otel'de yapılacak kampa, lig ve kupa maçları sona eren oyuncular yarın akşam katılacakken, diğer oyuncular ise kulüp maçlarının tamamlanmasının ardından kampa dahil olacak.

Antalya kampındaki ilk hazırlık maçı, 27 Mayıs Perşembe günü Azerbaycan ile Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak.

Daha önce 31 Mayıs'ta oynanması planlanan Kuzey İrlanda maçı ise seyahat kısıtlamalarından ötürü rakibin gelememesi nedeniyle iptal edildi. A Milliler, aynı tarihte başka bir rakiple hazırlık maçı yapacak. 

Antalya kampının 1 Haziran'da sona ermesi planlanıyor.

2 Haziran'da Almanya Kampı

Ay-yıldızlı ekip, 2 Haziran'da çalışmaların ikinci etabı için Antalya'dan Almanya'ya hareket edecek. Almanya'nın Harsewinkel kasabasındaki Klosterpforte Otel'de kampa girecek olan A Milliler, 3 Haziran'da EURO 2020 öncesin son hazırlık maçında Moldova ile Paderborn Stadı'nda TSİ 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Milli takım, Almanya kampını tamamladıktan sonra EURO 2020 maçları için 10 Haziran'da Roma'ya hareket ederek Lifestyle Hotel'de yeniden kampa girecek. Turnuvada A Grubu'nda mücadele edecek takımımız, 11 Haziran Cuma günü TSİ 22.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya ile turnuvanın açılış müsabakasına çıkacak.

Gruptaki diğer karşılaşmalar için 12 Haziran'da Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gidecek kafile, Fairmont Bakü Flame Towers'ta konaklayacak. Milliler, 16 Haziran'da Galler, 20 Haziran'da ise İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Bakü Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliğinde oynanacak iki müsabaka da TSİ 19.00'da başlayacak.

 

a milli takım milli takım kamp euro 2020 avrupa futbol şampiyonası 2020 kamp italya maç çalışmalar başlıyor ilk etap ikinci etap almanya antalya otel 2 haziran yarın