ABD Büyükelçiliği İstanbul'da Terör Saldırısı Uyarısı Yaparak Vizeleri Durdurdu

TAKİP ET

ABD Türkiye Büyükelçiliği, İstanbul'da terör saldırısı olabileceğine dair bir güvenlik uyarısı yayımlayarak her türlü vatandaşlık ve vize işlemini geçici olarak durdurdu.

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçiliği, İstanbul’da terör saldırısı olabileceğine dair bir güvenlik uyarısı yayımlayarak temsilcilikler aracılığıyla yürütülen her türlü vatandaşlık ve vize işlemini uyarı kapsamında geçici olarak durdurdu.

ABD'nin Türkiye'deki temsilciliklerinin internet sitesinden yayımlanan uyarıda, “ABD'nin Türkiye Misyonu'na, İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğu başta olmak üzere ülkenin diğer kentlerinde ABD vatandaşlarına ve yabancı uyruklulara yönelik potansiyel terör saldırıları ve adam kaçırma olaylarına ilişkin güvenilir raporlar ulaştı" ifadeleri kullanıldı.

Uyarıda, ABD vatandaşlarına ve yabancı uyruklu vatandaşlara iş yeri ya da alışveriş merkezi gibi biraya geldikleri yerlerde dikkatli olmaları tavsiye edildi.

abd büyükelçiliği vize işlemlerini durdurdu abd büyükelçilik uyarıda bulunud bomba uyarısı ankara istanbulda bomba uyarısı abd konsolosluk vize ve vatndaşlık işlemleri durduruldu bildiri yayınlandı uyarı yayınlandı