ABD'de 13 Yaşındaki Erkek Çocuğa, 'Trans Çocuk' Argümanıyla 'Kadın Hormonu' Verildi

TAKİP ET

ABD'de Josie Romero isimli erkek çocuğa, doktorlar bebekliğinden itibaren ilaçlar verdi ve sonucunda ergenliğe geçişini kimyasallar ile engelleyip 'Trans Çocuk' ilan ederek kadın hormonu verdiler.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde doktorlar, Josie Romero isimli erkek olarak doğan bir çocuğa 3 yaşından itibaren çok sayıda antidepresan, anksiyete, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu ve uyku ilaçları yazmaya başladılar.

Bu ilaç yüklemeleri, belirli tedaviler ve oluşturulan algı neticesinde Romero, 11 yaşına geldiğinde çocuğa Gender Identity Disorder yani Cinsel Kimlik Bozukluğu teşhisi koyuldu. Romero'ya bu tarihten itibaren ergenlik durdurucu tedavi uygulanmaya başladı.

Kadın Hormonu Verdiler

NBC'nin 'Living a Transgender Childhood' isimli belgeselinde ergenlik durdurucu ilaçlarla yapılan tedaviler sonrası doktorun, Romero'ya 'kadın hormonu' vererek çocuğun cinsiyetini değiştirmek için tedavi yapmaya başladığı görülüyor. İradesi dışında yapılan tedavi işlemi sırasında ise çocuğun yaşadığı acı yüzüne yansıyor.

Romero, belgeselde yer alan bir kesitte konuşurken annesine, “Bazen erkek olduğumu düşünüyorum... Erkek olursam beni sevecek misin?''  sözlerini sarf ediyor.

abd kaliforniya Los Angeles trans çocuk ergenlik durdurucu ilaçlar kadın hormonu