ABD'de 6 Yaşındaki Bir Çocuk Okulda Öğretmenini Vurdu

TAKİP ET

Dün ABD'nin Virginia eyaletinde polis, 6 yaşındaki bir çocuğun bir öğretmeni tabancayla vurduğunu açıkladı. Öğretmenin durumunun iyiye gittiği belirtilirken, olayda başka yaralanan olmadığı belirtildi.

ABD'nin Virginia eyaletinde bulunan Newport bölgesinde meydana gelen olayda, Richneck İlköğretim Okulu'ndan 6 yaşındaki bir çocuk, öğretmenini tabancayla vurdu.

Polis Departmanı Şefi Steve Drew, Cuma günü düzenlediği basın toplantısında, çocuğun 30 yaşındaki öğretmenini tabancayla kasten vurduğunu ve Cuma akşamı polis tarafından gözaltına alındığını duyurdu.

Polis açıklamasında,  “Şüphelinin, Richneck İlköğretim Okulu'nda okuyan 6 yaşındaki bir erkek öğrenci olduğu belirlendi. Öğrenci gözaltında. Kurbanın bir öğretmen olduğu belirlendi. Yaralanan öğretmenin hayati tehlikesinin bulunduğu değerlendiriliyor. Soruşturma devam ediyor” ifadeleri yer aldı. 

Yetkililerden yapılan açıklamada, olayın öğleden sonra meydana geldiği ve kaza olmadığı vurgulandı. 6 yaşındaki çocuğun silaha nasıl ulaştığı ve öğretmeni neden vurduğuna dair detay verilmedi. Olayın ardından öğrencilerin spor salonunda toplandığı ve hepsinin sağ salim dışarı çıkarıldığı öğrenildi.

abd virginia 6 yaşında öğretmeni vurdu