ABD'de Köpeğini Selden Kurtarmaya Çalışan Kadın Nişanlısının Gözleri Önünde Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Yetkililer, Hudson Vadisi'nde meydana gelen sel felaketi sırasında hayatını kaybeden kadının kimliğini doğruladı.

ABD'de Fort Montgomery'de yaşayan 43 yaşındaki Pamela Nugent, Hudson Vadisi'nde meydana gelen sel felaketinde köpeğini kurtarmak isterken hayatını kaybetti.

Kadının cansız bedeni, bölgeyi etkisi altına alan ve hayati tehlikeye yol açan sel felaketinin ardından kurtarma ekipleri tarafından evinin yakınındaki bir vadinin dibinde bulundu.

Vali Kathy Hochul Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında, "Evi çok fazla su alıyordu, köpeğiyle birlikteydi ve nişanlısı kelimenin tam anlamıyla onu sulara gömülürken gördü" dedi.

Orange Bölge Yöneticisi Steven Neuhaus, yaptığı açıklamada, şiddetli yağışın yol açtığı selin kayaları yerinden oynatarak kadının evine çarptığını ve yapının duvarlarından birine zarar verdiğini söyledi. Neuhaus, kadının köpeğiyle birlikte kurtulmaya çalıştığını ancak selde boğulduğunu belirtti.

Nugent'in komşusu olan Jessica Eshleman, Nugent'in nişanlısı ve çiftin birkaç ev aşağısında yaşayan babasının yaşanan olay sırasında güvenli bir yere ulaşmayı başardığını söyledi.

"Hâlâ şoktayım. Her şeyimi kaybettim" diyen Eshleman, Nugent'in nişanlısı ve babasının onu güvenli bir yere götürmeye çalıştığını söyledi. Eshleman olayı, "Karşıya geçmeyi başardılar ancak sanırım o korktu ve panikledi, köpekle birlikte karşıya geçmeye çalıştı, her şey çok ani oldu." sözleriyle aktardı. 

Nugent'in köpeği hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.
 

abd köpek köpeğini kurtarmaya çalıştı