ABD'de Berberleri Öldüren Katili Polis Durdurdu

TAKİP ET

ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan Baltimore eyaletinde meydana gelen olayda, berberleri hedef alan bir katil, müşteri olarak dükkanda bulunan polis tarafından durduruldu.

13 Kasım Cumartesi günü meydana gelen olayda, Carlos Ortega (38) isimli bir şahıs, bir berberi katletti. 44 yaşındaki berber Javier Villegas Cotto'ya 10 el ateş eden Ortega, başka bir berbere gitti.

O'Donnell Caddesi'nde başka bir berbere giden Ortega, burada 33 yaşındaki Rafael Jeffers'ı öldürdü. Ancak Jeffers'ın tıraş etmekte olduğu polis silahını çekerek Ortega'yı oracıkta öldürdü.

Baltimore Belediye Başkanı Brandon Scott, "Polisimize cesaretinden ötürü şahsen teşekkür etmek istiyorum" açıklamasını yaptı. Ortega isimli katilin vurduğu kişilerden birisinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Ortega'nın Rafael Jeffers'ı kurşunlayarak öldürdüğü anlar görülüyor. Burada tıraş olmakta olan polis memurunu tehdit eden Ortega başka bir yere baktığı anda, polis memuru silahını çekerek arka arkaya ateş ederek Ortega'yı öldürüyor.

ABD'de Berberleri Öldüren Katili Tıraş Olmaya Gelen Polis Durdurdu