ABD'de Kripto Para ile Yapılan En Büyük Emlak Satışı Gerçekleşti

TAKİP ET

Florida'da 22,5 milyon dolarlık bir çatı katı satışı tamamen kripto para ile ödendi.

ABD'nin Florida eyaletindeki Miami Beach'te 22,5 milyon dolar (yaklaşık 195 milyon TL) değerindeki bir çatı katı satışı kripto para birimi ile ödenerek yapıldı.

Kripto para ile ödenen en büyük emlak anlaşması olma rekorunu kıran satış, 27 Mayıs tarihinde Antonio Citterio'nun 12 katlı Arte Surfside binasının dokuzuncu katındaki 5 bin 67 metrekarelik çatı katının satışında, emlakçının ödeme olarak kripto para biriminin kabul edileceğini açıklamasından haftalar sonra gerçekleşti.

Anonim bir alıcı, 4 yatak odası ve 4 banyo içeren, okyanus manzaralı ve yaklaşık 3 bin metrekarelik terasa sahip çatı katını 22,5 milyon dolar değerindeki kripto para ile satın aldı.

Bunun yanı sıra Arte Surfside, kapalı ve açık yüzme havuzları, bir spor salonu ve yoga stüdyosunun yanı sıra bir sauna, bir buhar odası ve sahilde meditasyon göletini kullanıcılarına sağlıyor.

Gizlilik anlaşmaları sebebiyle alıcı ve kullanılan belirli kripto para birimi bilinmezken, blockchain alışverişinin baştan sona tamamlanmasının 10 günden kısa sürdüğü belirtildi.

abd emlak satışı kripto para yapıldı rekor en büyük miktar 22 5 milyon dolar çatı katı rezidans anonim alıcı ödedi sadece tamamen