ABD'de Washington Yakınlarındaki Askeri Üsse Silahlı Saldırganlar Sızdı: Üs Kapatıldı

TAKİP ET

Başkent Washington yakınlarındaki Anacostia-Bolling Ortak Askeri Üssü, silahlı kişi ya da kişilerin sızması nedeniyle kapatıldı.

Anacostia-Bolling Ortak Askeri Üssü personeline yapılan ilk uyarıda "Kaçış için güvenli bir rotanız yoksa saklanın. Kapınıza barikat kurun, ışıkları ve cep telefonunuzun zilini kapatın ve sessiz kalın. Saklandığınız sırada olası saldırıya direnin" denildi.

Üs personeline yapılan uyarıda, sahada bulunan saldırganın "Gucci çantası bulunan orta yapılı zenci bir erkek" olduğu belirtildi. Saldırganın görülmesi durumunda vatandaşların 911'e ya da üs güvenliğine bildirmesi istendi.

Daha sonra yenilenen uyarıda saldırganların 2 kişi olduğu ve birinin "dreadlock"ları olduğu ve yırtık kot pandolon giydiği, diğer saldırganın ise yeşil pantolon ve beyaz üst giydiği açıklandı.

Yeşil pantolonlu şahsın "muhtemelen" yaralandığı belirtilirken bölgeden yayın yapan medya kuruluşları bölgede birden çok el silah sesi duyulduğu, havada bir polis helikopterinin hazır bulundurulduğu belirtildi.

ABD'de Washington Yakınlarındaki Askeri Üsse Silahlı Saldırganlar Sızdı Üs Kapatıldı