'Abdülhamid'in Ocağına Mensup' Şahıs Tehditler Savurdu: Yeni Doğmuş Çocuğunuza Tecavüz Ederim, Hadi Devlet Alsın Beni, Alamaz Hükümet Beni

TAKİP ET

"Abdülhamid'in ocağına mensup olduğunu" söyleyen bir şahıs, bir aileye tehditler savurdu.

Osmanlı minyatürlerini birer karikatür gibi konuşturduğu, eğlenceli paylaşımlarıyla bilinen Emre Taş, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Emre Taş'ın "Merhaba. Size böyle nahoş bir içerik sunmak istemezdim ama kayıt düşmek zorundayım. Bağcılar/Demirkapı'da yaşayan ailem, kız kardeşim ve kuzenim kendisini Abdülhamid'in ocağına mensup diye niteleyen bu adam tarafından 2 yıla yakındır mütemadiyen tecavüz ve ölümle tehdit ediliyor" ifadeleriyle paylaştığı videoda bir şahsın, sokakta yürürken şu tehditleri savurduğu duyuluyor:

"Sizi Evinizden Aldırırım, YPG/PYD İstediğim Yere Bağlarım"

"İstesem sizi evinizden aldırırım. İstediğime bağlarım, YPG'ye, PYD'ye, nereye isterseniz oraya bağlarım. Bağlamıyorum, şefaat ediyorum. 

"2 Senedir Bu Dava Sürüyor, Alamaz Hükümet Beni"

Hodri meydan, hadi bakalım alsın devlet beni. 2 senedir bu dava sürüyor. Alamaz oğlum hükümet beni. Ben hükümeti deviririm. 

"Ben Ak Sakallıyım, Abdülhamid'in Ocağındayım"

Ben ak sakallıyım. Bilir misiniz ak sakallı? Bilmezsiniz. Ben Abdülhamid'in ocağındanım. Bilmezsiniz. 

"İstesem Yeni Doğmuş Çocuğunuza Tecavüz Ederim"

Hodri meydan, hadi hükümet alsın bakayım. Anında deviririm. Geri zekalılar, aklınızı başınıza alın, kendinize gelin. İstesem yeni doğmuş çocuğunuza tecavüz ederim."

Bu andan itibaren bir vatandaşın şahsı "terbiyeli konuşması için" uyardığı, şahsın kendisini uyaran vatandaşı da tehdit ettiği görülüyor.

Emre Taş: Şahıs Sokakta, Nefsimüdafaa Etmek Zorunda Kalırsam Hadise 'Karşılıklı Husumet' Olarak Sunulacak. Husumet Yok, Mağduriyet Var

Görüntüleri paylaşan Emre Taş, "Adli süreç devam ettiğinden daha fazla detay paylaşamayacağım, bu sadece bir örnekti. Şahıs bu konuşmaları sonrasında 16.3.2022 tarihli kararla ne yazık ki beraat etti. Asıl dava ise ocak ayından bu ayın sonuna ertelendi. Sabır ve dikkatle davanın sonucunu bekliyoruz. Kimseden yardım beklemiyorum, gereken her müracaat yapıldı. Sadece iki yıla yakındır süren bu travmadan kamuoyunun haberi olsun. Şahıs elan sokaktadır. Nefsimüdafaa eylemek zorunda kalırsam hadise muhtemelen 'karşılıklı husumet' olarak sunulacak. Husumet yok, mağduriyet var" ifadelerini kullandı.

abdülhamid ocağına mensup şahıs tehditler savurdu hodri meydan yeni doğmuş çocuğa çocuğunuza tecavüz ederim hadi devlet alsın beni alamaz hükümet deviririm emre taş minyatür