Abdulkadir Selvi, Erdoğan ve Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu Planını Açıkladı

TAKİP ET

Abdulkadir Selvi, Erdoğan ve Bahçeli'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu adaylığa zorlayarak altılı masayı dağıtmayı hedeflediğini açıkladı.

Abdulkadir Selvi Hürriyet'teki köşesinde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olmaya zorlayarak altılı masayı dağıtmaya çalıştığını ifade etti.

Cumhur İttifakı liderlerinin Kılıçdaroğlu'na "Aday mısın, değilmisin?" sorusuyla yüklenmeye devam edeceğini belirten Selvi "Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu arasında müthiş bir taktik savaşı yaşanıyor" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıklayacağı İddialarına Cevap Verdi


"Erdoğan ve Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu adaylığını açıklamaya zorlayarak 6’lı masayı dağıtmayı hedefliyor. Aynı şekilde Kılıçdaroğlu’nun adaylığını da garanti altına almayı amaçlıyorlar" diyen Selvi, "Kılıçdaroğlu’nun yaklaşımı da netleşti. 6’lı masadan karar çıkmadan ben adayım demeyecek. Ama cumhurbaşkanı adayı gibi çalışacak" ifadelerini kullandı.

abdulkadir selvi recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli kemal kılıçdaroğlu planını açıkladı hürriyet adaylık cumhurbaşkanı adaylığı