Abdülkadir Selvi'den 'Ümit Özdağ'ın Parti Kuracağı' İddiası

TAKİP ET

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, partisinden ihraç edilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın yeni parti kuracağını söyledi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında İYİ Parti'den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın yeni parti kuracağını yazdı.

Selvi yazısında, "O da Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül gibi Anadolu yollarına düşecek. Kısa sürede de partisini kuracak. Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül’e göre etrafına daha çok milletvekili toplayacak. Benden size duyurması, 2021’le birlikte Ümit Özdağ partisi geliyor" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın, katıldığı bir televizyon programında partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkındaki ithamlarının ardından Kavuncu, Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Daha sonra parti teşkilatları, Özdağ'ın beyanlarının gerçek dışı ve iftira olduğunun belirtildiği dilekçeleri genel merkeze ileterek Özdağ'ın partiden ihraç edilmesini istemişti.

Genel Başkan Meral Akşener ise teşkilatlardan gelen başvuru ve talepleri değerlendirerek Özdağ'ın Disiplin Kurulu'na sevkine karar vermişti.

İYİ Parti'de bugün gerçekleşen MDK toplantısıyla Özdağ partiden ihraç edildi.

ümit özdağ abdülkadir selvi hürriyet yazarı iyi parti ümit özdağ ihraç edildi ümit özdağ parti mi kuracak meral akşener disiplin kurulu toplantısı ümit özdağ partisi özdağ partisi geliyor