Abdurrahman Dilipak: 'AKP'deki FETÖ'nün Zihniyet İkizi AKP'liler Benden İntikam Alıyorlar'

TAKİP ET

Kısa süre önce Yeni Akit'ten ayrılan Abdurrahman Dilipak, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğu KADEM'in kendisine açtığı davayı Habervakti'ndeki yeni köşesine taşıdı: "Ben, 'fahişe ve türevleri'nin kuyruğuna basınca ses başka yerden geliyor. 'AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP'liler ve AKP'nin papatyaları' aktif."

Kadın derneklerinin kuruluşunda aktif görev alan isimlerden ve Türkiye'de kadınlara en fazla destek veren kişilerden olduğunu belirten Abdurrahman Dilipak, "Ben, hemen hemen her ay TURGEV’deki kızlara konferanslar veriyordum. Dün, haklarını savunduklarımın çocukları bugün benden davacılar. 2 yıldır yargılanıyorum. 2023’de de bu dava devam edecek. Ne zaman biter onu bilmiyorum ama acelem yok, alışkınım. Bu dava devam ettiği sürece kaybeden ben değilim!" dedi.

"Ben, ‘fahişe ve türevleri’nin kuyruğuna basınca ses başka yerden geliyor" diyen Dilipak, "‘AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin papatyaları’ aktif. Erdoğan’ın sözlerine bakıp, ona göre bir tanım yaptım bakın başıma ne  işler geldi!? AK Parti - AKP ayırımını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemlerinden çıkan sonuç şöyleydi; 'AK Partililer hasbi olanlar, AKP’liler hesabi olanlar.' Eee, ben ne diyorum?" diye sordu.

"FETÖ'nün Zihniyet İkizi AKP'liler Benden İntikam Alıyorlar"

AKP ve KADEM'i eleştiren Dilipak, "Sizler buraya gelirken, bataklıkları geçerken ayaklarınızı başları üzerinde taşıyanlara bu şekilde mi teşekkür ediyorsunuz!?" tepkisini gösterdi.

İstanbul Sözleşmesi ile Çocukların Cinsel Suistimal ve Cinsel İstismara Karşı Korunmasına İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'ni hedef alan Dilipak, "Biliyorum, ‘AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler, AKP’nin papatyaları, lale devri çocukları, AKP’nin Erguvanileri’ benden intikam alıyorlar" dedi.

Abdurrahman Dilipak: Bir ah çeksem! Karşıki dağlar yıkılır!

abdurrahman dilipak akp fetö zihniyet ikizi akpliler benden intikam alıyorlar