Abdurrahman Dilipak Yönünü Şaşırdı: Herkese FETÖ'cü Etiketi Yapıştıranlardan Şüphe Ederim

TAKİP ET

AKP yancısı Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, işten çıkarılan Anadolu Ajansı muhabiri hakkında açıklama yaptı.

Yandaş Yeni Akit gazetesinde çalışan ancak ara sıra yerini yurdunu unutan  Abdurrahman Dilipak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye beklenmedik 'Süleyman Soylu' sorusunu soran Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan hakkında açıklama yaptı.

Mafyası Olan Politikacı, Politikacısı Olan Mafya Yok mu?

Twitter hesabından açıklama yapan Dilipak, ''AA muhabirini atın, yargılayın, ama abin FETÖ'cü diye değil. Suçun şahsiliği prensibi vardır. Abisi tutuklu bakan, büyükelçi, politikacı, bürokratları sayalım mı? Herkese FETÖ'cü etiketi yapıştıranlardan şüphe ederim ben. Mafyası olan politikacı, politikacısı olan Mafya yok mu!

Bakın, savcılar, sizin adamınız aleyhine soruşturma açan, iddianame hazırlayan, ya da şu VIP'ın yakınına soruşturma açar iddianame düzenlersem da yarın, bana da FETÖ'cü derler diye korkar hale gelirse ne olacak!'' ifadelerini kullandı.

''Mafyası olan politikacı, politikacısı olan Mafya yok mu!'' ifadesine yer veren Dilipak, bir sosyal medya kullanıcısından ''Gemiyi terk etmeye başladın sanki?'' yanıtını aldı.

 

yeni akit yazarı abdurrahman dilipak anadolu ajansı muhabiri musab turan fetö mafya politikacı