Abisini İmar Müdürü Olarak Atayan MHP'li Başkandan İlginç Savunma: Zaten Hepimiz Kardeşiz

TAKİP ET

MHP'li Rize Çayeli Belediye Başkanı, abisini İmar Müdürü olarak atadı ve gelen tepkilere ilginç bir cevap verdi.

MHP'li Rize Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, abisi Halil İbrahim Çiftçi'yi belediyede İmar Müdürü olarak atadı. Meclis üyelerinin "Halil İbrahim Çiftçi belediyede çalışmıyor neden belediyenin işlerine karışıyor" tepkilerine mağruz kalan MHP'li başkan bu tepkilerin üzerine abisini İmar Müdürü olarak atadı.

Bu konuda belediyede eksik olduğunu ve tecrübeli olan abisini bundan dolayı atadığını belirten Çiftçi, "İşin açıkçası böyle bir tecrübesi olan kurumsal kimliği birinci derece memur olan kendi yakınımızı bir yakın olarak değil teknik konuda uzman biri olarak Çayeli Belediyesi'nin imar servisinde müdür olarak görevlendirdik. Bu kişinin benim ağabeyim olması çok da önemli değil. Neticede bunun vasfına bakacağız. Biz Çayeli'nde hepimiz kardeşiz zaten. Bu ilçede hepimiz birbirimizin akrabasıyız" ifadelerini kullandı.

Halil İbrahim Çiftçi'nin, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyede İmar Müdürü olarak çalıştığı öğrenildi.

çayeli rize belediye başkanı abi ataması savunma hepimiz kardeşiz