Ablasına Şiddet Uygulamaması Yönünde Uyarıda Bulunan Kayınbiraderini Öldürdü

TAKİP ET

Adana'da ablasına şiddet uygulamamasını söyleyen kayınbiraderini pompalı tüfekle vurarak öldüren Mehmet Olgun, yakalandı.

Adana'nın Merkez Yüreğir ilçesinde 1 Mayı günü yaşanan olayda, Mesut Yılmaz ile eniştesi Mehmet Olgun arasında telefonda tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından mahalledeki tren hattı yakınlarında buluşan ikili arasındaki tartışma, burada alevlenerek devam etti. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine Mehmet Olgun, yanında getirdiği pompalı tüfekle Mesut Yılmaz'a iki el ateş etti. Göğsünden ve koltuk altından vurulan Yılmaz, ağır yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Yılmaz'ı hastaneye kaldırdı. Yüreğir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yılmaz hayatını kaybederken, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Olgun'un yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, Mehmet Olgun'u ağabeyi Yusuf Olgun ile birlikte Şehit Erkut Akbay Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen baskında gözaltına aldı.

Ablasına Şiddet Uygulamaması İçin Uyarmış

İkili arasında çıkan tartışmanın, Mehmet Olgun'un eşi Feride Olgun'a sürekli şiddet uyguladığı ve Mesut Yılmazın eniştesine "Bir daha ablama şiddet uygularsan, seni yakarım" dediği için çıktığı kaydedildi.

Mesut Yılmaz'ın ablası Feride Olgun, ifadesinde "Çok kıskançtı. Çamaşır sermek için dışarı çıktığımda bile beni kıskanıyordu. Sürekli dövüyordu, hakaret ediyordu" dediği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Olgun, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağabeyi Yusuf Olgun ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

adana yüreğir baskın gözaltı kayınbirader enişte pompalı tüfekle öldürdü vurdu ablasına şiddet uygulamaması yönünde uyarıda bulunan kardeşini şiddet kadına şiddet mehmet olgun yakalandı tutuklandı