Açılım Hevesiyle Bilinen İYİ Partili Salim Ensarioğlu da İsmailağa Elebaşına Taziye Mesajı Yayımladı

TAKİP ET

Geçmişte AKP'nin çözüm sürecine katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını belirten İYİ Partili Salim Ensarioğlu da İsmailağa elebaşı için taziye mesajı yayımladı.

İsmailağa'nın elebaşı Mahmut Ustaosmanoğlu bugün 93 yaşında öldü.

İslamcılar ölen elebaşının ardından taziye yayımlama yarışına girdi. Bununla birlikte muhalefette de bazı isimlerin taziye mesajı yayımladığı görüldü. 

İYİ Partili Salim Ensarioğlu: AKP Çözüm Sürecine Katkı İsterse Elimden Geleni Yaparım


Daha önce İsmailağa elebaşı için geçmiş olsun mesajı yayımlayan İYİ Partili Erhan Usta ve geçmişte İslamcı açıklamaları ile gündem olan Yavuz Ağıralioğlu taziye mesajı yayımladılar. 

İsmailağacıların Şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu Öldü


Geçmişte "AKP sizden çözüm sürecinde dair bir katkı sunmanızı istese cevabınız ne olur?" şeklindeki soruya, "AKP de sunsa, millet de istese, devlet de istese benim için bir partinin talep etmesi önemli değil, halkın talep etmesi ve devletin gerek duyması. Eğer bu gerek duyulursa ben bana düşen ne görev olursa yaparım" yanıtını veren Salim Ensarioğlu da bu isimlere katıldı. 

Mahmut Ustaosmanoğlu Öldü: İsmailağa'dan Kadınlara 'Cenazeye Gelmeyin' Uyarısı


Birçok Türk kadınının okumasına engel olan ve adı geçmişte bir müftünün katledilmesiyle anılan İsmailağa elebaşı için Ensarioğlu, "Ömrünü İslam’a vakfeden, ülkemizin manevi rehberlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye Cenab-ı Allah’tan Rahmet, ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Erhan Usta'dan Ölen İsmailağa Elebaşı Ustaosmanoğlu İçin Taziye Mesajı


Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yetiştirdiği bir Türk kadınının partisinde bulunan milletvekillerinin "Kadından memur olmaz, kız çocukları okumamalı" şeklinde beyanları olan tarikat elebaşısını anması tepkiye neden oldu. 

İsmailağa Cemaatinin Baskıları Nedeniyle Okula Gidemeyen Bir Türk Kızının Hikayesi


Bilindiği üzere İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadırhan Dinçaslan İYİ Parti'nin Salim Ensarioğlu'nun çözüm sürecine ilişkin açıklamalarını sahiplenmesi nedeniyle  partiden istifa etmişti.

İsmailağa Elebaşına Bir Taziye de İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan



ismailağa salim ensarioğlu akp çözüm süreci açılım süreci iyi parti taziye mesajı