'Acısını Saklayan Harold' Çin Virüsüne Yakalandı

TAKİP ET

"Acısını saklayan Harold" olarak bilinen internet fenomeni Andras Arato, Çin virüsüne yakalandı.

Daha önce aşı olan ancak bağışıklık sistemi henüz antikor geliştiremeden virüse yakalandığını açıklayan Andras Arato, uzun süren bir Çin virüsü tedavisinin ardından taburcu edildi.

Arato, 76 yaşında iken yakalandığı Çin virüsü nedeniyle kaldırıldığı hastanede oksijen tedavisi gördüğü, hastalığının ağır seyrettiği ve zatürre belirtileri gösterdiği öğrenildi.

Aslında bir elektrik mühendisi olan Andras Istvan Arato, Türkiye'ye tatile geldiği sırada bir fotoğrafçının dikkatini çektiğini ve sonrasında ünlü olduğunu belirtmiş, "Beni deneme çekimine davet etti. Sanırım ben de herkes gibi derinlerde biraz kendini beğenmiş biriyim, bu yüzden daveti kabul ettim ve deneme çekimine gittim. Bazı fotoğraflar çekti. Fotoğrafları ikimiz de beğendik. Beni tekrar davet etti ve birkaç seans boyunca birkaç yüz fotoğraf çekildi, bunlar stok fotoğraflardı" şeklinde konuşmuştu.

Sonrasında ise internette kendi fotoğrafları için yaptığı görsel aramasında fotoğraflarının mizah içeriğine dönüştüğünü gören Arato, Dokuz yıl önce, internette fotoğrafım için bir görsel araması yaptım ve bir meme'e dönüştüğünü görünce şoke oldum. İnternetteki insanlar gülümsememle gözlerimdeki ifadenin bir araya gelişinin inanılmaz üzücü bir görüntü olduğunu düşünüyorlardı. Bana 'Hide the Pain Harold' (acısını saklayan Harold) diyorlardı" demişti.

Acısını Saklayan Harold Çin Virüsüne Yakalandı