Acun Ilıcalı'nın Exxen Platformu İçin Sihirli Annem Yeniden Çekilecek

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın Netflix'e rakip olarak geliştirdiği Exxen platformu için Sihirli Annem dizisi 17 yıl aradan sonra yeniden çekilecek.

Bir zamanların efsane dizisi Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen için yeniden çekilecek.

Dizi için yeni oyuncularla çalışılacağı haberlerinden sonra eski oyuncular, dizi için yeni kadro kurulmasına ve kendilerine haber verilmiş gibi davranılmasına tepki gösterdi.

İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayımlayarak kendileriyle iletişime geçildiği ve fikirlerinin alındığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Yeni Oyuncular Belli Olmaya Başladı

Yeniden çekilmeye başlanacak olan Sihirli Annem'in oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Sosyal medyadaki haberlere göre, dizinin ana karakteri Betüş'ü İnci Türkay yerine Açelya Topaloğlu canlandıracak. Nevra Serezli'nin oynadığı 'Dudu' karakterini ekranların en sevilen oyuncularından Nergis Kumbasar canlandıracak.

Dizinin önemli karakterlerinden olan ve daha önce Gül Onat tarafından canlandırılan 'Perihan'ı ise Lale Başar oynayacak. 'Suzan' karakterini oynayan Zuhal Topal'ın rolünü Hande Katipoğlu, 'Avni' karakterini ise Bülent Seyhan üstelenecek.

defne joy foster sihirli annem acun ılıcalı exxen netflix 17 yıl aradan sonra sihirli annem yeniden çekiliyor sihirli annem yeniden mi çekiliyor sihirli annem dizisi oyuncuları betüş peri perihan peri dudu taci to