Acun Ilıcalı'nın Yeni Projesinin Yıllık Bütçesi 900 Milyon Lira

TAKİP ET

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara göre Exxen'de yayınlanacak içeriklerin yıllık bütçesi 900 milyon TL olacak.

Acun Ilıcalı, yeni kurduğu Dijital Yayın Platformu Exxen'in yıllık 900 milyon lira bütçe ile başlayacağını açıkladı. Exxen'de ücretsiz abonelik seçeneği olmayacak ve kullanıcılar, reklamlı ya da reklamsız iki abonelik seçeneğinden birini tercih edecekler.

Exxen için 1.500 kişilik bir ekibe sahip olduğunu ifade eden Ilıcalı, “Çok güzel bir platform kuruyoruz. Yaklaşık üç aydır günde 10 saat toplantı yapıyoruz, sabahlara kadar bu işe kafa patlatıyoruz. Çok önemli isimler tekliflerimizi kabul ettiler. Bütün Türkiye'nin buluşacağı bir platform kurma peşindeyim. Çok kıymetli isimler var, daha yenileri de eklenecek.” şeklinde konuştu.

Bir içeriğin Exxen’de yayınlanması ile televizyonda yayınlanması arasındaki farktan bahseden Ilıcalı, “Saatte 12 dakika reklam süresi olduğu için kanallar belli bir formatta olmak zorunda. Böyle olduğu zaman her yeteneğin herhangi bir kanalda program yapma şansı yok. TV'de tek proje olmak zorunda ve seyircinin tamamının seyretme ihtimali yüksek program olmak zorunda. Exxen'de yüzde 5 etkilense bile yayınlayabiliriz.” şeklinde konuştu.

Ilıcalı, platforma ücretsiz girişin mümkün olmayacağını da kaydetti.

acun acun ılıcalı exxen dijital dijital yayın platformu netflix 900 milyon