Acunmedya Akademi İlk Mezunlarını Verdi: 8 Kişi İşe Alındı

TAKİP ET

Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi ilk mezunlarını verdi. Acun Ilıcalı, 8 mezunu işe aldığını açıkladı.

Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi'nin ilk mezunları diplomalarını aldı. Gastronomi, Televizyon ve Dijital bölümünden mezun olan öğrencilerin katıldığı mezuniyet töreninde Acun Ilıcalı da yer aldı. Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüs'te gerçekleşen törene katılan Ilıcalı, ''İlklerin her zaman avantajı vardır dezavantajı olduğu gibi. İnşallah güzel günleri yaşarken bizi anarsınız, güzel günleri yaşamanıza vesile oluruz'' dedi.

Mezun öğrencilerinin tümüne staj imkanı sağlayacağını belirten Ilıcalı, ''Biz açıkçası başarılı öğrencilerimize staj imkanı sağlarız diye konuşmuştuk. Daha sonra kontenjanı arttırdılar. Ben de ilk sezonumuzda bize gelen bu kadar değerli kardeşimize bizim mutlaka bir jest yapmamız lazım dedim ve herkesin staj imkanı olacak'' şeklinde konuştu.

Akademinin Hayatıma Dokunuşunu Asla Unutmayacağım

Ilıcalı, 6 haftalık eğitimin ardından 8 mezunun da işe alındığını belirtti. İşe giren İleri Televizyonculuk Post Prodüksiyon mezunu Tolga Özkök, ''Geriye dönüp baktığımda çok fazla kaygısı bulunan ve nasıl bir yol izleyeceğini bilmeyen bir üniversite öğrencisiydim. Şimdi ise Acun Medya’da işe girdim. Bu Akademi’nin hayatıma dokunuşunu asla unutmayacağım'' ifadelerini kullandı.

nişantaşı üniversitesi aun ılıcalı ilk mezun herkese staj 8 kişi işe girdi